Бора Бора – лукс и романтика

By  |  0 Comments

Красотата на Полинезия – Бора Бора

Ако обичаш приключенията, то имаме предложение за теб – Бора Бора.

Всъщност това е една от жадуваните дестинации не само за ентусиасти, които търсят романтичните бягства. Той е най-големият остров от Френска Полинезия (пет островни групи). Много често този курорт е предпочитано място за прекарване на меден месец или пък предложение за брак.

Бора Бора се отличава с кристално чиста и невероятно синя вода. Впечатлява с перлено белия пясък по ивицата и перфектно съчетава природа, красота и неоспорим лукс.

Бора Бора - лукс и романтика

Тук са едни от последните оцелели живи коралови рифове. Може да ги разгледате отблизо, като се впуснете в екзотично гмуркане. По време на това приключение ще можете да видите и уникалните морски водове, които са решили да обитават един от най-луксозните курорти в света.

Неслучайно дестинацията се предпочита от влюбени двойки. Бора Бора има доза романтика в своята история – през далечната 1941 г., малко след бомбардировките на Пърл Харбър, се създава военна база, позиционирана върху естествената защита на острова, а именно множеството лагуни. И въпреки, че никога не е имало бойни действия на тази територия, много от командированите войници намират своята любов в лицето на местни девойки.

Не пропускай възможността да се доближиш до това зареждащо кътче!

Бора Бора - лукс и романтика

Разбира се, ако си се запътила натам, ще ти трябват подходящи дрехи. Виж нашите преложения тук:

дамски блузи от Кокетна

Коментари

коментари

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.