5 лоши съвета за връзките

By  |  0 Comments

Пет лоши съвета за връзките, с които да внимаваш

Близките и приятелите са тези, към които се обръщаме винаги, когато имаме нужда от съвет по всички лични въпроси, включително и за отношенията ни с половинката. Много често съветите им са полезни и ни помагат, когато сме на кръстопът. Но има случаи, в които твой съветник трябва да е само сърцето ти.

Когато става дума за връзката ти обаче, ти и партньорът ти сте единствените хора, които знаят как точно се чувствате. Крайната цел е да бъдеш щастлива, така че внимателно отсявай полезните от лошите съвети. Кокетна ти дава 5 лоши съвета за връзките, които чуваме прекалено често.

1. “Ако често спориш с половинката си, връзката ви е обречена”

Всъщност, споровете във връзката са нещо нормално. Когато спориш с партньора си, това показва, че се чувстваш достатъчно комфортно с него, за да изразиш мнението си и да бъдеш честна. По-добре леко да се скарате, отколкото да таите какво мислите и да трупате негативната енергия в себе си. А и нали не очакваш да сте единодушни по всички житейски въпроси? Единственият проблем със споренето е, когато по-често не постигате съгласие, ами стигате до скандал. Бъди склонна на повече компромиси и приеми, че невинаги твоята гледна точка е правилната.

съвети за връзките Кокетна

2. “Спри да се виждаш с него”

Понякога, според близките ти, връзката наистина ти влияе зле – казват ти, че си се променила. Преди да последваш този съвет, ги накарай да ти обяснят аргументите си. Често семейството и приятелите ти имат виждане за твоята личност, което не съвпада точно с твоята индивидуалност. Ако си намерила човек, с когото се чувстваш себе си и пълноценна, то най-вероятно този човек те предразполага.

3. “Не обсъждайте проблемите си в секса, така нещата се влошават”

Напълно обратното на това, което всъщност трябва да направиш. Ако нещо в сексуалните ти отношения с партньора те притеснява, обсъди го с него внимателно и търпеливо. Разговорът ще задълбочи интимността и близостта ви – и физическа, и емоционална.

4. “Купувай, каквото си искаш, гледай само да не разбере”

Всеки съвет, който те подтиква да криеш нещо от партньора си, заслужава да бъде един от петте ни лоши съвета за връзките. Обикновено тези неща излизат наяве и, когато това стане, във връзката бавно започва да се появява недоверие. По-добре кажи честно на половинката си, че си имала нужда да си купиш нещо, не го прави зад гърба му.

5. “Ако не е лесно, не ви е писано да сте заедно”

В определен момент, когато връзката се задълбочи и си с един и същ партньор години наред, усилията, които трябва да полагаш, за да поддържаш щастието ви, стават почти като тези, които влагаш, за да напреднеш в кариерата. Не забравяй малките жестове, отделяй внимание на половинката си и не го приемай за даденост.

Това бяха нашите 5 лоши съвета за връзките, с които да внимаваш, когато се целиш в щастието. За още по-голям успех с партньора, виж и статията ни за това как да запазиш тръпката с половинката си.

Коментари

коментари

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.