5 типа обувки, които всяка жена трябва да има

By  |  0 Comments

Виж кои са задължителните 5 типа обувки за всяка дама

Сигурно се чудиш какво имаме предвид под “задължителни”? Искаме да кажем, че тези 5 типа обувки са подходящи за всяка ситуация от ежедневието ти и, ако ги имаш, ще си винаги подготвена.

Представи си следната ситуация: колегите ти изведнъж решават да си направите импровизиран тиймбилдинг и да пийнете нещо след работа. Няма как да откажеш, освен ако нямаш дяволски добра причина. Веднага започваш да се чудиш какво да облечеш. В крайна сметка напасваш аутфита си, но какво правиш, когато дойде ред на обувките? Тази рокля не си ходи с обувките, които имаш. Къде може да намериш хубави обувки на добра цена в 18 часа? Най-много да си купиш някой чифт скъпи обувки, които никога повече няма да обуеш, защото на следващия ден няма да ти харесват – така обикновено става, когато бързаме. Няма изобщо да изпаднеш в подобна ситуация, ако в гардероба си вече имаш първия от нашите 5 типа обувки, задължителни за всяка дама:

1. Класически черни обувки на висок ток

5 типа обувки, които всяка жена трябва да има

Класическите черни обувки ще те спасят, когато трябва да отидеш на официално събитие, за което нямаш време да пазаруваш. Освен това ти позволяват да облечеш по-шарени дрехи, защото лесно се съчетават.

2. Ниски обувки тип пантофки

Ниски обувки тип пантофки

Когато събираш колекцията си от обувки, не бива да изпускаш класическите ниски обувки, без значение колко си свикнала с високите си обувки. Всяка жена има нужда от стабилни обувки тип пантофки, които да може да съчетае с почти всяка дреха.

3. Сандали/Обувки в ярък цвят или шарки

Сандали/Обувки в ярък цвят или шарки

Хубаво е да не забравяме, че модата носи преди всичко удоволствие. Ако ужасно много си харесала цветни сандали или обувки, но не се връзват на гардероба ти, спомни си, че скуката е вредна за ежедневието ти! Цветните сандали създават авантюристично настроение, задължително прибави един такъв чифт към колекцията си от 5 типа обувки, които всяка жена трябва да притежава.

4. Обувки/сандали със среден ток 

обувки със среден ток

Известни още като най-удобните ти обувки на ток. Защо те са сред нашите пет типа обувки? Защото средният ток (особено в съчетание с предна платформа) не натоварва ходилата, удобен е и същевременно придава елегантност на стойката.

5. Кецове

кецове

Номер 5 надали те учудва. Кецовете са си класика и затова няма как да ги пропуснем. Всички сме съгласни, че са адски удобни, винаги са модерни и можеш да ги съчетаваш с любимото кожено яке, с пола, спортна рокля и, разбира се, деним.

Това е нашият топ 5 типа обувки, които всяка жена трябва да притежава, за да е подготвена за динамиката на всекидневния живот. Виж още информация за любимите ни обувки тук.

Коментари

коментари

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.