7 интимни тайни за щастие

By  |  0 Comments

Под завивката на успешните връзки

Как да запазим страстта от първите месеци за дълги години и как сексът да се превърне в още по-вълнуващ, ще разбереш в следващите 7 интимни тайни за щастие.

1. Дръжте се като непознати

Разиграването на подобен сценарий, от време на време в непознато обкръжение, явно зарежда с особена сила. Например, чакайки на опашката в магазина, бутнете уж случайно своята половинка, извинете се, предложете да размените своите телефонни номера. Разиграйте случайна свалка.

2. Въведете ред за изпълняване на желания в леглото

Така доминиращ веднъж е единият, след това другият, което увеличава удоволствието.

3. Играйте игри в леглото

Може да разиграете любим възбуждащ сценарий, а може просто да поиграете на любовни зарчета. Друго предложение е да отворите на произволна страница на Кама Сутра.

4. Секс играчки

Закопчаването с безобидни белезници, например, ще внесе нов живот на връзката, а възбудата ще е факт всеки път.

5. Опознайте перфектно половинката си

Открий местата, които карат твоя партньор/партньорка да настръхне при допир, целувки и ласки.

man

6. Винаги намирайте време за секс

Сексът е основата на щастливата връзка. Затова не се вглъбявайте в проблемите от ежедневието. Забравете ги макар и за няколко минути и се отдайте на удоволствието, което ще ви направи завидно щастливи. Съществува твърдение, че по-честото правене на секс увеличава желанието за секс.

7. Опасни ситуации

Сексът под напрежение и страх носи своя чар. Всичко е толкова различно и красиво, когато знаеш, че има вероятност всеки момент някой да те види, някой да отвори вратата. Такива ентусиасти предприемат секс в самолета, в тоалетната на заведение, в парка и дори плануват кое ще е следващото “романтично” място.

Рецептата за щастлива дълга връзка е доста лесна, остава само да я изпълниш! Започни от бельото, разгледай новите ни модели тук:

дамско бельо Кокетна

Коментари

коментари

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.