Актуалните цветове рокли от Оскари 2016

By  |  0 Comments

Кои са най-добрите рокли от червения килим

Обичаме световни събития и не пропускаме да ги разгледаме от модна гледна точка. Такова събитие е церемонията по раздаване на Оскари. Обобщението за актуалните цветове рокли от Оскари 2016 е следното: непреходен черен цвят и изцяло доверяване на актуалните за годината цветове. И така:

В слънчево жълто (Buttercup) се появиха моделът Джаки Миран (с дълга, разкрояваща се от ханша надолу жълта рокля) и Алиша Викандър (с рокля без презрамки тип балонка, обшита с пайети).

Келти Найт се доверява на нетипичното, но особено актуално смесване на коралово и оранжево. На церемонията е в дълга рокля по тялото с водещ цвят Peach echo.

Бри Ларсон (с рокля с остро деколте, тънки презрамки, повдигната талия и дълги падащи надолу волани) и Патриша Аркет избират цвят Snorkel Blue – тъмно и загадъчно синьо.

Нежният нюанс Limpet Shell е предпочетен само от Кейт Бланшет. Нейната рокля в светло син цвят е с дълъг шлейф и обсипана с цветя в същия тон.

Президентът на Американската филмова академия Черил Бун Айзъкс се появява с рокля в класическа кройка с единствен акцент ръкави тип ресни. Цветът е Fiesta. Него избират също Чарлиз Терон (изчистена рокля с шлейф и открито остро деколте, достигащо почти до пъпа) и съпругата на Главния изпълнителен директор на Дисни, Боб Айгър. Тя облича отново класическа изчистена рокля, но с една презрамка.

На нежната розова вълна (Rose Quartz) се отпускат продуцентката Блай Пейгън Фауст (с рокля, подчертаваща малкия ѝ бюст) и Емили Блънт (с рокля, под която прозира растящото ѝ вече коремче).

В люлякови нюанси на червения килим се появява Хайди Клум (с рокля меланж с акценти от Lilac Gray).

И нека не пропускаме най-важното на тазгодишните Оскари – Леонардо Дикаприо вече притежава дългоочакваната статуетка!

Коментари

коментари

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.