Актуалните тенденции за 2017

By  |  0 Comments

Блясък и свобода описват модните тенденции през 2017 година!

Новата година предвидимо носи и нови модни вълни! Актуалните тенденции за 2017 година далеч не са скромни, но пък са доста красиви, отговарящи на всеки вкус и най-вече пасващи на всяка фигура.

Широки дрехи

Актуалните тенденции за 2017 - широки дрехи

И друг път сме говорили за широките дрехи. Наскоро се оформиха като тенденция и ще се задържат смело на върха и през 2017 година. Например супер фешън са много широките панталони. Стоят модерно както на фини дами, така и на по-закръглени. Внимание трябва да се обръща просто на десена, който има силата да вталява или пък разширява. Към широките дрехи спада и категорията Oversize мода – дрехи, изглеждащи няколко размера по-големи от подходящия.

Остри обувки

Актуалните тенденции за 2017 - остри обувки

Заострените върхове всъщност са една от разновидностите на класическите обувки. Варира само материалът, от който са изработени обувките (лак, плат, кожа, велур, брокат) и токът (височина и форма). През 2017 година се пригответе за ходене на високи токчета! Комбинацията за актуални обувки през 2017 година е остър връх и възможно най-висок ток!

Висока талия

Актуалните тенденции за 2017 - висока талия

И, както са високи токчетата през 2017 година, така ще е висока и талията. Заложете на модели от този тип! Подобни кройки имат своите плюсове като най-големият е усъвършенстване на пропорциите.

Райе и пепит

Актуалните тенденции за 2017 - Райе и пепит

Изключително женствен и изискан десен, характерен за по-зрелите или делови дами. Все по-често обаче намира място и в спортната визия с помощта на съвременните кройки.

Блестящи мотиви

Актуалните тенденции за 2017 - блестящи мотиви

Блестящите мотиви са запазена марка на всяко грандиозно събитие, а с настъпващата 2017 ще са запазена марка на цяла една година! Всичко лъскаво ще е модерно, започвайки от бляскавите гел лакове, преминаваме през лъскавите бижутата и стигаме до обувки, осеяни с брокат или друг блестящ материал.

Коментари

коментари

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.