Carla by Rozarancio – любов от пръв поглед!

By  |  0 Comments

Carla by Rozarancio налична в Кокетна

За днешния моден бранд слоганът е един: Carla by Rozarancio – любов от пръв поглед! Обичаме красивите дрехи и луксозния стил, затова е време да ти представим марка, която вече е налична в Кокетна и наистина заслужава внимание. Независимо дали става въпрос за рокли, гащеризони, връхни дрехи или топове, Carla by Rozarancio ще те очарова с всяка своя колекция!

Модният бранд се отличава със специфична кройка на всяка отделна дреха. Моделите създават усещане за мекота не само на материята, но и на извивките. Дамите, които предпочитат семплите модели, изпъкващи само с елегантна кройка, могат да бъдат сигурни, че ще открият своята фешън марка.

Carla By Rozarancio

Дизайнерите залагат на ефектни деколтета и гърбове, а също и на хитовата тенденция това лято – голите рамене. Отличително за всяка колекция на Carla by Rozarancio са плохите и наборът в повечето модели, както и цветовете – дрехите са едноцветни, но в класически или меки пастелни тонове. Друга вариация е комбинацията от два цвята, но в класически дует, например бяло-черно или черно-червено.

Разгледайте нашата Pinterest селекция и запазете любимите си модели Carla by Rozarancio за вдъхновение.

Коментари

коментари

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.