Четири стъпки към щастието

By  |  0 Comments

Четири начина да се чувстваш по-щастлива

Ако търсиш промяна за себе си, предлагаме ти да се запознаеш с нашите четири стъпки към щастието. Те са елементарни, но спазвайки ги, ще откриеш зраве и позитивизъм:

  1. Избягвай преработените храни. Най-добрият начин да си набавиш здраве с храна е да консумираш естествени природни органични храни. Яж пълнозърнести храни като пресни органични зеленчуци, плодове, ядки, семена, яйца, боб, киноа, от месата: пиле, уловена прясна риба и рибни деликатеси, консумирай натурални подправки и билки.
  2. Пий повече вода – доста хора нямат този навик, а когато реално усетят чувство за жажда, то вече е твърде късно. Това означава, че са се дехидратирали и процесът по възстановяване и хидратиране на клетките е по-бавен. Всъщност водата представлява естествено гориво за тялото и духа. Ако си от хората, които не обичат да пият чиста вода, направи си хидратираща плодова комбинация!
  3. Направи си тест за алергии. Така ще може да избягваш храни, които причиняват доскомфорт, изразяващ се в трупане на мазнини около корема, киселини в стомаха, алергии, астма, псориазис, умора, подуване на корема, задържане на вода, акне и достигне чак до промени в настроението, депресия.
  4. Спортувай – индивидуално или в група (прецени кое е по-приятно за теб). Избери своя вид тренировка: зумба, йога, фитнес, каране на колело или просто джогинг около блока. Ако не можеш да се мотивираш, спортувай с приятелка. Така винаги е по-ефективно и забавно.

Старай се да въведеш новия си режим в ежедневието и да го поддържаш. Казват, че за да се въведен нов навик, важни са първите 20 дни! Желаем ти успех в пътя към щастието!

Коментари

коментари

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.