Цикламено за смели дами

By  |  0 Comments

Ярка звезда в цикламено

Ако наистина искаш да събереш погледите, препоръчваме ти силно цикламено за смели дами. Именно цикламеното е сред цветовете за хората, търсещи предизвикателства. Малко или много всяка дама, която е отделила време за своя външен вид, желае да е атрактивна и да се радва на внимание.

 Цикламено за смели дами

Цикламеният цвят влиза в групата на розовите нюанси, затова се смята, че е характерен за романтиците. В частност се разглежда като нюанс, предпочитан от хората, желаещи да блеснат със своята визия. Те не се страхуват да са различни, ето защо горещо препоръчваме цикламено за смели дами, чиято цел е да са красиви и харесвани не просто от повече, а от много хора.

Можем да споделим още един факт за цикламения цвят – освен, че в подобен нюанс ще си център на внимание, ще бъдеш и запомнена не само за ден или два. Не забравяй – ярките цветове стимулират паметта да пази факти дълго време. Затова препоръчваме да се довериш палитрата за големи събития: фирмени партита, големи обществени събития, сватба или бал.

Ако не си привърженичка на крайностите, съветваме те да заложиш на този цвят в аксесоарите. Комбинацията на обувки, чанта или шал в цикламен цвят ще е умерено и стилно съчетание, стига да успееш да подбереш правилно цветовете.

Обръщаме внимание, че цикламената гама е най-подходяща за дами с тъмна коса и светло лице. Дами със светло кестенява коса и матова кожа може да заложат на този цвят, но да внимават с наситеността, тъй като цвета може да отнеме от свежестта на лицето им. Русите дами също не бива да подценяват яркостта на цикламеното и би следвал да внимават най-много. За тях препоръчваме именно цветова комбинация на аксесоарите.

Блузи с дълъг ръкав до 40 лева

Коментари

коментари

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.