CRAZY ли си? Разбери тук!

By  |  0 Comments

Летни емоции и щуро шопинг настроение

Ето, че е лято и всички прекрасни емоции ни завладяват. Искаме да сме по-свежи, пъстри и заредени за нови приключения (и гардероб пълен с нови дрехи).

Нека си признаем, че обикалянето по магазини отдавна изгуби своя чар. Замисли се, сега онлайн всичко е толкова бързо, удобно, на място с климатик и с коктейл (или кафе) в ръка изпреварваш всички. Без да губиш часове взимаш нова рокля, супер сандали и всичко, което търсиш, ей така само с няколко клика. Чувството, че спестяваш време и пари е сууупер!

И ето така, докато сме на вълна емоции, с момичетата стигнахме до извода, че има едно състояние, което обожаваме. Днес решихме да проверим дали сме само ние.

CRAZY – щурото и вълнуващо чувство на удовлетворение. Да, точно така, това е настроението, което ни обзема, когато има страхотни модни попадения и то в разпродажба!

Сега е точният момент да проверим дали и ти си CRAZY!

Вдъхновени от темата за летните намаления и изгодното пазаруване онлайн, решихме, че е подходящо да направим тематична разпродажба в Koketna. В понеделник в 11:00 стартира CRAZY SALE.

Обещаваме ти, че сме подготвили страхотни изненади, горещи намаления на топ марки и мечтани продукти.

Ще бъдеш ли CRAZY?

Очакваме те точно в 11:00 в понеделник, 11.07.2016, на www.koketna.com

Бъди от първите, количествата са ограничени 🙂

Коментари

коментари

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.