Цветовете за коса за сезон 2016-2017

By  |  0 Comments

Оцветяване последен писък на модата

Цветовете за коса за сезон 2016-2017 са доста смели, но не и шокиращи, тъй като подозирахме, че модната вълна се движи в тази посока.

Актуалните идеи за цветовете за коса за сезон 2016-2017 произхождат от балеажа. Той представлява натрупани кичури, които с времето оформят долния край на косата рус. В основата косата изглежда по-тъмна, като бавно прелива към светлата част. В цветовете за коса за сезон 2016-2017 все още смело стоят класическият балеаж и V-балеажът (при него светлите кичури са в основата на косата, а тъмните са в края).

Техника балеаж и омбре за боядисване на коса

Важно при балеажа е косата да е етажирана. Така се създава още по-добра форма и обем.

Омбрето, разбира се, също се задържа на гребена на модната вълна. За него сме говорили немалко. Омбрето, за разлика от класическия балеаж, е с по-рязка граница на цветовете. Специалистите съветват омбре технологията да се прилага върху прави коси. Може дори да са на черта.

Ако не харесвате толкова рязката граница, която съществува при омбрето, а предпочитате цветовете плавно да преливат, то тогава всъщност предпочитате т.нар. сомбре (софт омбре).

Dip dye (дип дай)е технология, която се заражда през последните няколко години. Тя произхожда от омбре и сомбре, но цветовете, с които работи, са далеч по-смели. Например, ярки кичури в нестандартен цвят върху светли цветове. Красиви идеи са синьо върху черна коса, ярко розово върху русо, бяло русо с виолетово. При дийп дай няма изискване към типа коса. Тя може да е права, къдрава, на черта или не – въпрос на лични предпочитания.

А за да си в крак с тенденциите, виж актуалните цветове за есен 2016>>>

Над 700 модела до 30 лева в Koketna

Коментари

коментари

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.