Цветовете на Есен 2016: Aurora Red

By  |  0 Comments

Aurora Red – яркият акцент сред цветовете на Pantone

aurora red

Продължаваме да те информираме за най-актуалните тенценции за Есен 2016. Aurora Red (Червена Аврора) е един от десетте Пантон цветове, които господстват този сезон.

Това е един ярък акцент сред останалите цветове. Няма как да отречем, че не само самия цвят, но и символиката на името му е доста романтична. Аврора е римската богиня на зората – в митологията тя обявява появата на слънцето, прелитайки по небето. Затова и името Аврора се свързва със зората. Нима нежната червенина по небето при изгрев слънце не ти навява романтични мисли?

Червената Аврора е чувствен и топъл цвят, който лесно допада на повечето дами, а щом го облекат – повишава самочувствието им. Надали ще останеш незабелязана, ако заложиш на този модерен цвят. Нека да видим с какви други цветове можеш да го съчетаеш, освен бяло и черно, разбира се.

Първото, което ни идва наум, е тъмносиньото. За съчетание с Червена Аврора се придържай към по-тъмните нюанси на синьото. Виж това класическо съчетание от риза в aurora red от Nife с тъмносин блейзър от Rick Cardona by Heine.

aurora red и тъмносиньо

Комбинацията на червена аврора с бежовата гама също е подходящо. А ако искаш да облечена изцяло с модерните за сезона цветове, комбинирай с warmp taupe, за което вече ти разказахме. Виж комбинация с блуза в този цвят.

aurora-red-and-warm-taupe

Червената Аврора е особено подходяща за цвят на аксесоарите ти. Те ще подчертаят най-добрите страни на визията ти. Червените обувки, например, винаги привличат мъжките (а и женските) погледи. Виж примерите ни за чанта, бижута и обувки в този цвят.

aurora-red-accessories

Няма да сгрешиш, ако избереш Aurora Red и за своя маникюр. Класически цвят, който и мъжете, и жените намират за изключително секси. И, за да не изпускаш тенденциите и при ноктите, направи си омбре маникюр. Опитай се да го постигнеш сама, след като изгледаш видео урока, който намерихме за теб, или помоли маникюристката си да ти го направи.

Коментари

коментари

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.