Цветовете на Есен 2016: Spicy Mustard

By  |  0 Comments

Spicy Mustard – Pantone цвят за Есен 2016

Spicy Mustard

Третият Pantone цвят за Есен 2016, който ти представяме, е Spicy Mustard (пикантна горчица).

Компанията Pantone, както и много световни дизайнери, избират този цвят заради неговата жизненост. Намират го за неочакван и необикновен. Това е едно по-пикантно жълто, което внася дозата екзотичност, която понякога липсва на аутфита ти. Едно от най-големите преимущества на цвета пикантна горчица е това, че отива на всеки тип коса и стои еднакво добре на брюнетки, блондинки и червенокоси.

Какви цветове можеш да съчетаеш със spicy mustard? Първо реши дали искаш да подчертаеш цвета, като го комбинираш с друг също толкова пикантен цвят, или предпочиташ по-семпла комбинация от нюанси в една цветова гама. За да те улесним, ние ще ти покажем пример и за двете опции (плюс още няколко).

Първият аутфит, който сме ти приготвили, е цветова комбинация от рокля в цвят пикантна горчица и палто в кралско синьо. Този нюанс на синьото е достатъчно силен, за да подчертае свежестта на горчицата, но все пак да не я “засенчи”:

spicy mustard and blue

Ако искаш да заложиш на сигурното и да облечеш цвета с нещо от същата гама, то следващият аутфит е точно като за теб. Избрахме блуза в цвят spicy mustard и елек в тъмнокафяво. Ако се спреш на кафявата гама, то винаги избирай по-тъмните нюанси, за да избягаш от сливане на цветовете:

spicy mustard and brown

Комбинацията на пикантна горчица и райе също е много приятна. Райето може да е в черно, тъмносиньо, зелено, бежово, червено.

spicy mustard

Можеш да съчеташ цвят spicy mustard и с каки, който продължава да е модерен есенен нюанс.

пикантна горчица и каки

За да завършиш визията си, ти предлагаме този видео урок, който ще ти покаже как да използваш spicy mustard. Добрата новина е, че цветът стои еднакво добре и на тъмни, и на светли очи.

Надяваме се, че сме те вдъхновили да дадеш шанс на модерния Pantone цвят за есен 2016!

Разгледай още модели с цветове на Pantone и в Pinterest.

Коментари

коментари

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.