Цветовете на Есен 2016: Warm Taupe

By  |  0 Comments

Warm taupe – един от 10-те цвята на Есен 2016

Pantone обяви своите 10 цвята за есенния сезон. Днес ти представяме първия от десетте цвята, който компанията е нарекла Warm Taupe (Топло сиво-кафяво).

warm-taupe

Защо Pantonе са избрали този цвят? Най-вече, защото е класика. Warm taupe е нещо средно между кафяво и сиво, което го прави доста лесен за съчетаване. Освен това, повечето хора свързват двата отделни цвята, които го образуват, със заобикалящата ни среда. Това предизвиква усещане за доближаване до природата.

Ще ти предложим цветови комбинации, идеи за грим и хрумвания за това как да съчетаваш модерния цвят.

Освен с черно и бяло, топлото сиво-кафяво може да съчетаеш с цвят малина или друг червен нюанс. Така ще внесеш цвят и ще се откроиш, особено ако подчертаеш устните си:

warm taupe and red

Ако искаш класическо съчетание в една гама, комбинирай с тъмнокафяво. Ето пример на съчетание с палто:

warm taupe blouse

Топ цветът на есен 2016-та изглежда много стилно както за офис визия, така и за аутфит за ежедневието. Особено добре се съчетава с тъмен деним – не само с дънки, но и с дънкови ризи и блузи. За да добавиш нотка на ексцентричност, може да се концентрираш върху аксесоарите и да обуеш обувки със змийски принт в бежовата гама:

warm taupe and denim

Тъй като кафявото, което е основна гама в taupe, се получава от смесването на жълто, червено и синьо, то може да комбинирате Пантон цвета с тези три цвята, плюс още с: цвят праскова, бежово, горчица, жълто, цвят керемида.

Не на последно място ще ти покажем как можеш да използваш цвета и в грима си. Споделяме с теб един от интересните видео уроци по гримиране, които намерихме:

Въведи топлото сиво-кафяво от цветовете на Пантон за Есен 2016 в ежедневието си – освен като основна дреха, можеш да го използваш и като акцент при аксесоарите: диадема, шал, обувки, чанта. Разнообрази и експериментирай и, разбира се, бъди модерна!

Разгледай още модели и в Pinterest : )

Коментари

коментари

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.