Фенове на онлайн магазин Кокетна

By  |  0 Comments

Ивана – нашата фенка

Един ден на фейсбук страницата ни пристигна непринудено съобщение, съдържащо съвсем кратка и искрена благодарност за доставен продукт. Съобщението бе различно от останалите, които обикновено получаваме. Приложените снимки отразяваха стил и специфичен усет към модата. Това ни вдъхнови да се похвалим с нашата фенка – Ивана Александрова!

Чарът на Ивана Александрова

Чарът на Ивана Александрова

Ивана е красива млада дама на 27 години. Харесваме хора, които имат влечение към писането, а тя обича да го прави, като посвещава своите статии главно на модата. Отразява своето влечение и в модния си блог.

От Ивана лъха специфичен чар. Това съвсем не е случайно – тя смята, че модата не е нещо, което следваш сляпо, а по-скоро е начин да се себеизразиш.

 

Какво е мнението ти за модата в България?

– За жалост в България нещата не са така бляскави, както в чужбина!

А за световната мода?

– Според мен хората в чужбина са по-отворени към себеизразяването чрез модата и външния си вид. В България все още се разчупваме, но има много положителни примери.

Индивидуалният стил на Ивана се подкрепя от нейното правило да не подражава на никого. Вдъхновява се от различни личности, трендове, а и също от западни фешън блогъри.

Усетът за мода

Усетът за мода

На въпроса: „Какво е мнението ти за онлайн магазин Кокетна“, тя отговаря откровено:

– За Кокетна смятам, че е един доста интересен и разнообразен онлайн магазин – има за всеки по нещо. Поръчвала съм няколко пъти и винаги съм била доволна от услугата – като обслужване, като качество и не на последно място – като цена. При вас винаги има страхотни намаления и оферти! А кой не обича да си спести пари!

Последната закупена от Кокетна покупка – сандали Анджела Ивана описва така:

– Страхотни е меко казано! Страшно удобни и събират очите на всички! А цената им просто няма да коментирам!

С тези думи за пореден път се уверяваме, че уравнението, което решаваме всеки ден, е с правилно решение: красота + удобство + достъпна цена  = Кокетна!

А на теб, мила Ивана, благодарим, че ни предостави възможност да те представим в нашия блог! Благодарим също за прекрасния изказ и искреността! Вярваме, че мечтата ти да се наложиш като успешен стилист скоро ще се сбъдне!

Коментари

коментари

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.