Гергана Борисова е модел на подражание

By  |  0 Comments

Феновете на Кокетна избраха

своя първи “Модел на подражание”

Припомняме, идеята на кампанията беше да представи модния вкус и предпочитания на истинските жени, дрехите и обувките, които те избират за своето ежедневие. щастливи сме, че успяхме да опознаем едни наистина красиви и вдъхновяващи жени – истинските лица на Кокетна.

Щастливи сме, че те откликнаха на нашата покана и всяка една избра по 3 продукта, които би носила с удоволствие и чрез, които най-добре ще изрази себе си. Индивидуалният избор на всяка беше представян както в нашия блог, така и на официалната ни фейсбук страница, където се случваше и “гласуването”.

Правилата: в рамките на 3 дни от публикуването на поста с избрания аутфит, дамата събрала най-много лайкове, коментари и споделяния печели избраните модели.

Така малко повече от 2 месеца и 12 прекрасни участнички бяха необходими, за да се поздравим с първия победител в проекта “Модел на подражание”.

Представяме ви лъчезарната Гергана Борисова.

Гергана Модел на подражание

Тя успя да събере за 3 дни:

257 лайка

53 коментара

и 31 споделяния.

Веднага след нея, на почетното второ място е усмихнатата Петя Петкова ( 232 лайка, 29 коментара и 19 споделяния) и на трето – лъчезарната Ирена Петкова  (224 лайка, 32 коментара и 33 споделяния).

Честито на Гери и голямо “благодаря” на всяка една прекрасна дама, която стана част от този проект.

Надяваме се скоро да поднесем още изненади на верните ни фенове 🙂

Коментари

коментари

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.