Голите рамене – хитът на лятото

By  |  1 Comment

Горещи летни тенденции

Ако се питаш какво е супер модерно през лятото, огледай се в бутиковите витрини или виж в най-големите онлайн магазини! Голите рамене – хитът това лято – оформят една доста привлекателна и секси тенденция. Хубавото е, че тази мода изглежда симпатично както през деня, така и за по-специални поводи. Ето някои предложения и комбинации за ежедневен или вечерен аутфит.

Дамските дрехи с голи рамене са главно два типа: тип “паднало рамо” или тип блуза, изрязана в областта на раменете. Определено доста харесвани са моделите без презрамки, които откриват изцяло деколтето и раменете.

Голи рамене – хит в ежедневието

При избора на дрехи с голи рамене в ежедневието се водим главно от две неща: удобство и комфорт през деня. Материите са приятни и леки. За препоръчване е да са от естествени, като най-често се залага на памука и лена.

Голи рамене – хит във вечерното облекло

Материята за вечерни рокли е изискана и стилна. За вечерен тоалет с голи рамене се разчита на по-гладки и лъскави материи и, естествено, на дантелата.

 

 

Коментари

коментари

Powered by Facebook Comments

1 Comment

  1. Йоанна Калова

    21.08 at 13:49

    Според мен голите рамене винаги са на мода. Независимо дали става дума за спортно обекло или за вечерен тоалет, те винаги изглеждат добре. Аз лично предпочитам модели тип лодка. За мен те стоят най-елегантно 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.