Грешки при слагането на спирала и полезни съвети

By  |  0 Comments

Най-честите грешки при слагането на спирала

Спиралата е грим, който повечето жени използват ежедневно. Но всички знаем, че слагането на спирала невинаги е лесно и бързо. Според гримьорите, жените много грешки, които лесно могат да избегнат, ако знаят някои трикове.

Кокетна ти показва някои от най-често срещаните грешки при слагането на спирала и полезни съвети как да ги избегнеш.

1.Когато слагаш спиралата, не дръж четката само хоризонтално. Да, това е класическият начин, но добър трик е и да обърнеш четката вертикално и да минеш с нея по връхчетата на миглите.

2. Използваш уред за извиване на мигли след като си сложила спиралата.

Грешки при слагането на спирала и полезни съвети

А трябва да го правиш преди да сложиш спиралата. Гримьорите казват, че когато използваш уреда върху мигли с вече сложена спирала, рискуваш да ги увредиш. Освен това падат повече мигли и остават върху уреда.

3. Знаеш как често, докато слагаш спиралата, по горната част на клепача ти остават черни точки, когато не внимаваш. Вземи малко листче хартия и го дръж зад миглите с лявата ръка, докато нанасяш спиралата с дясната (или обратното, ако си левичарка). Така всички замазвания ще останат върху хартията.

4. Не прави т.нар. “помпане” с четката. Това е движението на четката напред и назад в тубичката. Така вкарваш въздух и нежелани бактерии в спиралата. Това ще допринесе и за изсъхването й. Ако искаш да достигнеш до течността на дъното, използвай въртеливи движения на четката, за да обереш съдържанието по стените.

5. Не слагай допълнителен слой спирала в края на деня. Спиралата не е червило или руж, не е желателно да я слагаш отново в края на деня. Трябва да я изтриеш и да я сложиш наново. Ако спиралата ти пада, то или не е достатъчно качествена, или трябва да минеш на водоустойчива спирала – тя издържа за по-дълго време.

Надяваме се, че нашите трикове ще са ти от полза и ще улеснят ежедневието ти : )

Сака до 60 лева

Коментари

коментари

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.