Ефектен грим за Хелоуин

By  |  0 Comments

За поредна година у нас кипи трескава подготовка за празника на Вси Светии или както е по-познат “Хелоуин”.

Ако този петък плануваш да се преобразиш и позабавляваш с приятели, то ето няколко идеи как лесно и без много разходи да се подготвиш:
  • Украсата

Събирането у дома или в някой приятел винаги е много забавно. Може да се постараете, всички, като декорирате апартамента (къщата) с всевъзможни украси. Изкуствени паяжини, скелети, вещици и духове – хубавото е, че за скромна сума може да намериш всичко на готово.  Ако все пак ще се веселите в заведение, то традицията за Хелоуин навлезе като тематика и в декора на нощните клубове. Изберете любимо заведение, което обещава весело Хелоуин парти, така за теб остава само да се премениш.

  • Грим

Костюм лесно може да си направиш или още по-лесно – да си купиш. Истината е, че ако наблегнеш само на подходящ грим може да постигнеш много по-голям ефект, от колкото да се преоблечеш в странни дрехи.

Ето защо, избери да посрещнеш празника с оригинален грим. Хубавото е, че може да избереш мотиви, които могат да те направят да изглеждаш страшна, нежна или секси, това е въпрос на лично предпочитание.

Нашата идея, която ще ти помогне да се вдъхновиш творчески:

Разчертай с черен молив половината на лицето си. Започни от челото и завърши до брадичката, постарай се за по-голям ефект линията да не е права, а разчупена. Избели с бяла пудра едната половина. Може да използваш специални бои за рисуване върху лице. Подчертай с черен цвят върха на носа и очите. Този метод е доста интересен, тъй като в профил създава впечатление за изцяло нарисувано лице.

Развихри въображението си и по пожелание добави и други мотиви.

Вариант е да ограничиш рисунката само в областта около очите, като изрисуваш нежна паяжина, въпрос на избор.

С този ефектен грим си почти готова. Съчетай визията си за Хелоуин с класическа комбинация: тъмни дънки с ефектен топ или подходяща рокля.

Завърши със задължителните обувки на ток!

Коментари

коментари

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.