За първи път в Кокетна: HEINE!

By  |  0 Comments

Нека заедно посрещнем

за първи път при нас HEINE

Развълнувани и с приповдигнато настроение бързаме да ти споделим, че един от най-популярните немски брандове сега е достъпен в нашия сайт!

Новата колекция идва точно навреме, изправени сме пред дилемата: как да преобразуваме гардероба си от типично зимния към подходящ за първите пролетни дни. Да, макар и все още всичко да е покрито със сняг и тези мисли често да ги отклоняваме, едно е сигурно, съвсем скоро ще седнем пред гардероба и ще си зададем вечния въпрос: “Какво да облека?”. Няма да отричаме: преходът между сезоните е наистина голямо модно предизвикателство.

Богато разнообразие на дрехи, аксесоари и обувки за абсолютно всеки един вкус, повод и настроение – това е HEINE.

HEINE

Наложилият се повече от 60 години бранд в държави като Германия, Швейцария, Австрия, Франция, Холандия, Великобритания и много други страни е вдъхновен от съвременните модни тенденции, с фокус върху качеството на материите и изработката. От днес на сайта ще намериш богат избор, независимо от възрастта и личния ти стил.

Ако залагаш на комфорта и свободата в ежедневието си, то комбинацията от пуловер, деним в по-светъл нюанс и изчистени ниски обувки или еспадрили е точната комбинация за теб. Разбира се, за по-елегантните поводи или бизнес стила, няма как да не предложим да заложиш на ефирна риза с дълъг ръкав, небрежно подпъхната в пола тип молив в допълнение с класически обувки на ток.

За класическа или casual визия се наслади и на красиви панталони, якета и топове.

Настани се удобно и влез в новия сезон с модерните предложения на любимия немски бранд HEINE!

Намери своите нови модни находки тук>

Коментари

коментари

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.