Седмичен хороскоп за периода 03.10. – 09.10.2016

By  |  0 Comments

Седмичен хороскоп от Кокетна

седмичен хороскоп KoketnaОвен  

В любовен план при Овните е възможно да имат разправии с важен за тях човек. Добре е да не прекаляват с драматизацията, изискванията си към другия и натякването на минали прегрешения, защото има риск доста да влошат отношенията си, заради прекалено голямата си гордост.

В службата представителите на този знак ще са изключително целеустремени. Много е вероятно да направят значителен пробив пред колеги и висшестоящи.

Подходящи цветове за седмицата: жълто и оранжево

седмичен хороскоп КoketnaТелец

През седмицата Телците ще се занимават предимно със семейни или наследствени проблеми, ще теглят или погасяват кредити или ще работят с чужди пари и ресурси. Възможно е да си имат работа с инвеститори или с хора с власт, от които ще зависят важни за тях неща.

В личен план представителите на този знак ще приемат нещата покрай най-близките им хора по-навътре отколкото са всъщност и ще търсят заговор и конспирация там, където я няма.

Подходящи цветове за седмицата: розово и черно

седмичен хороскоп KoketnaБлизнаци

През седмицата Близнаците ще имат изясняване на отношения с половинката. Ще са по-меланхолични и чувствителни и ще имат нужда от внимание и грижа.

Добре би им се отразило да си оставят време за себе си и за някое тяхно хоби.

В работата представителите на този знак не е изключено да успеят да сключат обещаващи договори, да направят големи сделки или да спечелят важни съдебни дела.

Подходящи цветове за седмицата: бяло и лилаво

седмичен хороскоп KoketnaРак

 През седмицата Раците ще усвояват нова информация. Ще прибягват до различни източници и ще са изключително любознателни и старателни в разгръщането на потенциала и възможностите си.

Възможно е да общуват с чужденци, да пътуват извън страната или да си имат работа с правни или философски въпроси.

След четвъртък не е изключено представителите на този знак да си имат известни пререкания с половинката. Добре е да се постараят да са максимално толерантни към нуждите на другия и да не са прекалено едностранчиви в позициите си.

Подходящи цветове за седмицата: златно и бежово

седмичен хороскоп KoketnaЛъв

Лъвовете ще имат една много раздвижена седмица. При всички случаи ще са много работливи и енергични и ще отмятат повече задачи от обикновено.

В любовен план на представителите на този знак ще им се предоставят нови и интересни възможности за флирт и романтични изживявания. Важно е да не избързват да се възползват то тях, преди да са се убедили, че обектът на интереса им е свободен и на разположение.

Подходящи цветове за седмицата: сребърно и жълто

седмичен хороскоп KoketnaДева

В началото на седмицата е възможно Девите да имат търкания с колеги или с хора от близкото им обкръжение. При всички случаи е добре, докато защитават позициите си да се стараят да запазват самообладание и да не се ядосват за дреболии, за да не задълбочават изникващите конфликти.

Важно е също така през периода да са внимателни с документите, които попълват, подават или подписват, понеже има риск да допуснат грешки от непредпазливост.

След четвъртък представителите на този знак ще имат нужда от почивка и домашен уют и е много вероятно да успеят да отделят време на семейството, партньора и децата си.

Подходящи цветове за седмицата: черно и светлозелено

седмичен хороскоп KoketnaВезни

В началото на седмицата на Везните ще се наложи да се притекат на помощ на член от тяхното семейство, който под една или друга форма е изпаднал в беда. Добре е представителите на този знак да се постараят да не се прекалено доминантни през периода и да не съдят прекалено жестоко другите.

След четвъртък ще се фокусират върху работата и материалния си просперитет. Ще успеят да направят впечатление на останалите с потенциала и възможностите си.

Подходящи цветове за седмицата: тъмнозелено и светлосиво

седмичен хороскоп KoketnaСкорпион

Скорпионите ще са чаровни и много харизматични в началото на седмицата. Ще знаят, как да замаят другите и как да станат всеобщи любимци.

След четвъртък представителите на този знак може да очакват значителни финансови постъпления, които е добре да внимават да не изхарчат само за удоволствия, което ако са заети, не е изключено да се отрази зле на партньорството им и да затормози общуването им с половинката.

Подходящи цветове за седмицата: бежово и червено

седмичен хороскоп KoketnaСтрелец

В началото на седмицата Стрелците може да очакват интересни обаждания, които могат да се окажат доста полезни и освежаващи.

След четвъртък е възможно да имат финансови колебания и размисли за пари. Не е изключено някои от тях да се решат да направят голяма инвестиция или да стартират важен проект.

В любовен план ще са романтични, грижовни и доста старателни във връзка с най-близкия до тях човек.

Подходящи цветове за седмицата: светлосиньо и бордо

седмичен хороскоп KoketnaКозирог

Козирозите ще имат късмет в любовта през седмицата. Възможно е да успеят да се помирят с половинките им във връзка с неща, които ги тормозят отдавна.

В службата е много вероятно да им се наложи да сключат задкулисни договорки или споразумения, които в недалечното бъдеще ще въвеждат в ход.

Добре биха им се отразили занимания със строителство, телевизия, авиация или нови технологии.

Подходящи цветове за седмицата: кафяво и виолетово

седмичен хороскоп KoketnaВодолей

Водолеите ще са изключително общителни през седмицата и лесно ще намират общ език с останалите. Възможно е да получат интересни предложения, благодарение, на които ще им се отворят нови врати за развитие.

Много вероятно е представителите на този знак да стартират или задълбочат важни отношения, както лични, така и професионални.

Добре биха им се отразили ефективна почивка, спа- или козметични процедури, както и обогатяване на гардероба.

Подходящи цветове за седмицата: тъмносиньо и сиво

седмичен хороскоп KoketnaРиби

През седмицата на Рибите ще им се наложи да се борят с конкуренти или съперници в службата. При всички случаи ще има хора, които да са на различно мнение от тяхното и те ще ги предизвикват да защитават позициите си. Добре е да съумяват да запазват самообладание, за да не губят почва под краката си.

В любовен план е възможно да афишират връзка или да предприемат стъпки за задълбочаване на вече съществуващо партньорство. При свободните от тях няма да липсват възможности за романтични увлечения.

Подходящи цветове за седмицата: тъмнозелено и изумрудено

Коментари

коментари

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.