Седмичен хороскоп за периода 17.10. – 23.10.2016

By  |  0 Comments

Седмичен хороскоп от Кокетна

седмичен хороскоп KoketnaОвен  

В началото на седмицата Овните ще имат изясняване на отношения с близък до тях човек. Ще имат нужда от близост, разбиране и отдаденост.

Не е изключено да им се наложи да учат нови неща във връзка с професионалната им реализация.

След четвъртък са вероятни сблъсъци с авторитети или с хора с власт, които е важно да преодоляват с финес.

Подходящи цветове за седмицата: светлозелено и черно

седмичен хороскоп Овен

седмичен хороскоп КoketnaТелец

Телците ще са много общителни и харизматични през седмицата. Хората ще ги харесват и ще търсят вниманието им. Не е изключено някои от тях да заформят флирт с колега, който в бъдеще да прерасне във връзка и по-сериозни отношения.

След четвъртък представителите на този знак може да имат значителни финансови постъпления, които ще изхарчат за нещо, на което отдавна са хвърлили око.

Подходящи цветове за седмицата: златно и бяло

хороскоп Телец

седмичен хороскоп KoketnaБлизнаци

В началото на седмицата е възможно Близнаците да срещнат хора, които по един или друг начин да разширят мирогледа им и да са им приятна компания.

След четвъртък представителите на знака ще се занимават със семейни или наследствени въпроси и не е изключено доста да се напрегнат, докато се опитват да угодят на всички потърпевши в ситуацията.

Добре биха им се отразили спа или разкрасителни процедури, както и разходки в планината.

Подходящи цветове за седмицата: сребърно и кафяво

хороскоп Близнаци

седмичен хороскоп KoketnaРак

Раците ще са много романтични през седмицата. Много е вероятно да успеят да изгладят отдавна тормозещи ги конфликти с половинката и да задълбочат отношенията си с нея.

В професионален план са възможни леки турболенции и пречки, които ще им се наложи да преодоляват. Много е вероятно да сключат задкулисни договорки или да кроят важни бъдещи планове.

Подходящи цветове за седмицата: жълто и светлосиво

хороскоп Рак

седмичен хороскоп KoketnaЛъв

При Лъвовете не е изключено седмицата да донесе финансови колебания и размисли за пари. Някои от представителите на знака ще направят голяма инвестиция и ще стартират важен проект, от който биха искали да имат голяма печалба в последствие, докато други ще се отдадат на покупки и удоволствия.

След четвъртък ще получат важни доставки, съобщения или обаждания и е важно да внимават с документите, които подават или подписват, както и с преговорите, които водят.

Подходящи цветове за седмицата: червено и бежово

хороскоп Лъв

седмичен хороскоп KoketnaДева

В началото на седмицата Девите няма да се чувстват особено комфортно и ще са леко объркани. Няма да им се занимава нито със социални дейности, нито с решаването на ежедневни дела. Добре е да си отделят време за почивка и уединение и да избягват излишния стрес.

След четвъртък представителите на тази зодия ще станат по-общителни. Много е вероятно да им хрумнат добри идеи, които ще се втурнат да реализират и за които бързо ще съберат съмишленици.

Подходящи цветове за седмицата: светлосиньо и тъмнозелено

хороскоп Дева

седмичен хороскоп KoketnaВезни

В началото на седмицата не е изключено Везните да се скарат с важен за тях човек. Спорът ще е кратък и градивен и по-скоро ще задълбочи, отколкото влоши отношенията им.

В служебен план представителите на този знак ще са изключително успешни. Много е вероятно да направят голямо впечатление в работата си и пред висшестоящите. Благодарение на компетентността им ще им се отворят нови врати и възможности за развитие.

Подходящи цветове за седмицата: тъмносиво и светлосиньо

хороскоп Везни

седмичен хороскоп KoketnaСкорпион

Скорпионите ще имат много раздвижена седмица. Не е изключено, заради разместване в работния колектив да им се наложи да отмятат повече задачи от обикновено. Ако съумеят да останат спокойни, ще са достатъчно ефективни и бързо ще се справят.

В любовен план по всяка вероятност ще им се предоставят нови и интересни възможности. Възможно е да получат покана за среща или любовно обяснение от човек, кого харесват.

Подходящи цветове за седмицата: черно и кафяво

хороскоп Скорпион

седмичен хороскоп KoketnaСтрелец

За Стрелците това е седмица на големи промени. Някои от тях ще подобрят визията си с нова прическа, козметична процедура, зареждане на гардероба си с нови дрехи или аксесоари, други ще стартират нов спорт или диета, а трети ще афишират връзка, нова дейност или жилище.

Много е вероятно повечето представители на зодията да имат социални ангажименти и да посетят тържества или събирания, на които да се натъкнат на хора, на които отдавна са хвърлили око.

Подходящи цветове за седмицата: тъмносиньо и светлосиво

хороскоп Стрелец

седмичен хороскоп KoketnaКозирог

През седмицата на Козирозите ще им се наложи да се борят с недоброжелатели или с конкуренти в службата. При всички случаи ще трябва да защитават позициите си и да се отстояват. За да имат успех е много важно да не губят почва под краката си и да запазват самообладание.

След четвъртък е много вероятно да променят обзавеждането си, да предприемат ремонт или да си закупят нова мебел или уред.

Не са изключени ангажименти с по-възрастни роднини, правене на зъби или друг вид медицински процедури.

Подходящи цветове за седмицата: червено и лилаво

хороскоп Козирог

седмичен хороскоп KoketnaВодолей

В началото на седмицата Водолеите ще са на любовна вълна и ще се стремят с всички сили да докажат привързаността си на любимия, както с думи, така и с мили жестове и дела.

В професионален план най-много ще се раздвижат работите им след четвъртък. Тогава най-ясно ще проличат качествата и способностите им. Възможно е да сключат печеливши сделки и важни споразумения.

Подходящи цветове за седмицата: оранжево и светлосиньо

хороскоп Водолей

седмичен хороскоп KoketnaРиби

Възможно е Рибите да имат проблеми и неразбирателства с хора, с които имат общи дела. Не е изключено да реагират изключително емоционално, ако другите имат различни от техните виждания за отмятане на задачите.

След четвъртък представителите на тази зодия не е изключено да направят голяма инвестиция, която да им донесе печалба в последствие.

Важно е да са внимателни към семейството и партньора си и да им отделят нужното време и внимание, защото в противен случай има риск да се почувстват пренебрегнати.

Подходящи цветове за седмицата: бяло и розово

хороскоп Риби

Коментари

коментари

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.