Седмичен хороскоп за периода 26.09. до 02.10.2016

By  |  0 Comments

Седмичен хороскоп от Кокетна

седмичен хороскоп KoketnaОвен  

През седмицата представителите на зодия Овен ще се погрижат за член от своето семейство, който има нужда от помощ или подкрепа.

В работа ще са много активни и комуникативни и ще трупат дивиденти. Важно е да се пазят от стрес и да не се напрягат излишно.

След четвъртък ги чакат изненади от любим човек и романтични откровения. При всички случаи е добре да си оставят време за почивка и разпускане в приятна компания.

Подходящи цветове за седмицата: златно и бяло

седмичен хороскоп КoketnaТелец

През седмицата Телците ще са много чувствителни и ще преживяват всичко лично. Възможно е да търсят близостта на човек, с когото работят и да се стараят да му правят впечатление по всякакви начини. Добре е да не прекаляват, за да не развалят отношенията си с останалата част от колектива.

След четвъртък ще са много активни в дома си. Някои от тях може да стартират ремонт или да си купят нови мебели или уреди.

Подходящи цветове за седмицата: жълто и сиво

седмичен хороскоп KoketnaБлизнаци

В началото на седмицата Близнаците ще успеят да прекарат време с любим човек в приятна обстановка. Много вероятно е заетите от тях да затвърдят или задълбочат отношенията си с партньора, докато свободните ще получат предложение за среща или съвместни начинания, от човек, когото харесват.

Финансово ще се оправят доста добре и е възможно да успеят да спечелят пари от отдавна сключена сделка или проект.

Подходящи цветове за седмицата: светлозелено и лилаво

седмичен хороскоп KoketnaРак

Раците ще имат успешна и доста продуктивна седмица. Много е вероятно да постигнат значителни успехи в професионален план. Възможно е да бъдат забелязани от правилните хора, които да са им полезни за бъдещата реализация и развитие.

Финансово ще се оправят много добре и не е изключено да получат възнаграждение за изминали усилия.

Очакват ги добри новини от близки приятели, както и романтични моменти с любим човек.

Подходящи цветове за седмицата: кафяво и оранжево

седмичен хороскоп KoketnaЛъв

Много е вероятно през седмицата Лъвовете да направят важни за тях инвестиции, покупки или продажби. При всички случаи ще имат късмет и успех в работата и ще се развиват много добре в тази сфера.

Много е вероятно в любовния им живот да има известна динамика. Заетите от тях ще бъдат приятно изненадани от партньора си, докато свободните ще имат възможност да се отдадат на романтични преживявания с интересен за тях човек.

Подходящи цветове за седмицата: бежово и червено

седмичен хороскоп KoketnaДева

В началото на седмицата Девите ще са мечтателни и доста отнесени. На моменти ще губят вяра в себе си и в бъдещето си. Добре е да не се отчайват, ами да се отдадат на свое хоби, почивка или спорт, без да прекаляват с анализите. Спадът в настроението им ще е само временен.

След четвъртък представителите на този знак е много вероятно да имат предложение за напредване в кариерата. Не са изключени и интересни стечения на обстоятелствата в любовта.

Подходящи цветове за седмицата: тъмносиньо и черно

седмичен хороскоп KoketnaВезни

В началото на седмицата е възможно Везните да предприемат задкулисни договорки, за да реализират своя цел или мечта. С чар, упоритост и правилно планиране на задачите, ще просперират.

След четвъртък представителите на този знак ще са на романтична вълна и не е изключено някои от тях да афишират съществуваща връзка пред света или да се отдадат на забавления и удоволствия с партньора.

Подходящи цветове за седмицата: бяло и светлосиньо

седмичен хороскоп KoketnaСкорпион

В началото на седмицата Скорпионите ще успеят да изкарат приятно време с близки приятели.

В любовта не е изключено представителите на този знак да не се чувстват достатъчно удовлетворени от половинката си и поради тази причина да се оглеждат за нови хора, с които да пофлиртуват.

След четвъртък ще се отдадат на служебните си ангажименти и голяма част от усилията, които са влагали до сега, ще бъдат възнаградени.

Подходящи цветове за седмицата: оранжево и тъмносиво

седмичен хороскоп KoketnaСтрелец

Голяма част от Стрелците ще изкарат първите три дни от новата седмица в пътувания до далечни дестинации, занимания с правни или философски въпроси, общуване с чужденци или работа с чуждестранни фирми.

След четвъртък представителите на този знак е много вероятно да имат възможност да постигнат значителни успехи в кариерата си. Много продуктивно ще отмятат задачи и ще трупат симпатиите на шефове и подчинени.

В партньорството и в личните отношения нещата ще им се случват точно по-начина, по който искат.

Подходящи цветове за седмицата: бордо и жълто

седмичен хороскоп KoketnaКозирог

През седмицата Козирозите ще имат изясняване на отношенията с близък до тях човек. Добре е да не прекаляват с изискванията си към другите и да се стремят да са максимално толерантни.

Освен това е възможно да им се наложи да решават правни или философски проблеми или да учат нови неща.

В работата не е изключено да са леко пасивни и да се оставят колега да им отмъкне проект или клиент под носа.

Подходящи цветове за седмицата: розово и кафяво

седмичен хороскоп KoketnaВодолей

В началото на седмицата Водолеите ще са на романтична вълна. Възможно е да поглезят любимия и да му демонстрират чувствата си по различни, но при всички случаи ефективни начини.

След четвъртък се очаква да са много успешни в работата си. Ще са чаровни и общителни и ще успеят да отметнат много задачи, така че през почивните дни да успеят да се отпуснат и поглезят подобаващо.

Подходящи цветове за седмицата: тъмнозелено и синьо

седмичен хороскоп KoketnaРиби

 

През седмицата не е изключено Рибите да имат промяна в работния колектив или да сменят работно място. При всички случаи ще има неща, към които да се напасват в служебен план.

Ще имат множество флиртове и закачки и не е изключено да се влюбят и да започнат връзка. Ако са в сериозно партньорство е възможно да задълбочат отношенията и да предприемат следваща стъпка.

Подходящи цветове за седмицата: светлосиво и бяло

Коментари

коментари

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.