Седмичен хороскоп за периода 10.10. – 16.10.2016

By  |  0 Comments

Седмичен хороскоп от Кокетна

седмичен хороскоп KoketnaОвен  

През седмицата Овните ще стартират много нови начинания и ще откриват нови хоризонти, както в личен, така и в професионален план.

Възможно е да се впуснат да осъществяват своя отдавнашна мечта и да впрегнат всичките си усилия за целта.

Голяма част от представителите на този знак ще пътуват, ще се местят, ще спортуват и ще комуникират с много различни хора, някои от които не е изключено да им станат близки приятели в последствие.

Подходящи цветове за седмицата: кафяво и тъмносиньо

седмичен хороскоп КoketnaТелец

През седмицата Телците ще имат любовни и силно романтични моменти. Възможно е да афишират връзка, да затвърдят отношения с любим човек или да получат интересни покани и предложения.

Добър период за промяна на визията и зареждане на есенния гардероб.

След четвъртък представителите на този знак могат да очакват значителни професионални успехи. Не е изключено да получат похвала от човек, към когото имат респект, и това признание силно да ги амбицира.

Подходящи цветове за седмицата: лилаво и черно

седмичен хороскоп KoketnaБлизнаци

Близнаците ще имат множество флиртове и забавления през седмицата. Добре е заетите от тях да се пазят от изкушения, за да не разгневят половинките си.

След четвъртък представителите на този знак може да получат изненадващи обаждания, съобщения или доставки.

Добре е да са внимателни със средствата си за предвижване и комуникация.

Подходящи цветове за седмицата: жълто и оранжево

седмичен хороскоп KoketnaРак

Раците ги чака една наситено емоционална седмица. Не е изключено да си правят прибързани заключения за хората, с които са в контакт и да се натъжават за несъществуващи проблеми.

Не са изключени работа с чужди пари и инвестиции, както и ангажименти покрай наследства, кредити или заеми.

След четвъртък голяма част от тях ще се впуснат в забавления, ще пътуват, спортуват или ще отделят време за романтични срещи и отпускане с любим човек.

Подходящи цветове за седмицата: бордо и виолетово

седмичен хороскоп KoketnaЛъв

През седмицата Лъвовете ще са ангажирани предимно с партньорствата си. Голяма част от тях ще са свръх чувствителни във връзка с най-близкия до тях човек и ще търсят начини да постигнат повече близост в отношенията.

След четвъртък голяма част от тях ще обогатят гардероба си и ще променят визията си, подлагайки се на различни козметични процедури или манипулации.

Подходящи цветове за седмицата: розово и тъмносиво

седмичен хороскоп KoketnaДева

Седмицата ще бъде изключително забързана и динамична за Девите. Те ще се ангажират с повече неща, отколкото могат да поемат и не е изключено в някакъв момент да рухнат и да си създадат здравословно неразположение. Затова е важно да не прекаляват с напрежението и да се грижат добре за тонуса си.

При всички случаи е добре да се поглезят с близък до тях човек и да изкарат ползотворно време с него в приятна атмосфера.

Подходящи цветове за седмицата: бяло и светлосиньо

седмичен хороскоп KoketnaВезни

Везните ще бъдат изключително чувствителни и любвеобилни към близките си хора през седмицата и ще имат нужда от близост и разбиране.

Голяма част от тях ще успеят да отделят много време и внимание на семейството и децата си и ще се отдадат на различни видове спорт и развлечения.

След четвъртък представителите на този знак ще въведат промени в хранителния си режим и здравето си и не е изключено да минат на рутинни профилактични прегледи.

Подходящи цветове за седмицата: бежово и златно

седмичен хороскоп KoketnaСкорпион

В началото на седмицата е възможно Скорпионите да имат множество семейни ангажименти или работа покрай дома и обзавеждането им. Те ще имат нужда от почивка, разтоварване и домашен уют.

След четвъртък не е изключено силно да се влюбят и да излязат на среща с човек, на когото отдавна са хвърлили око.

В работата е добре да се пазят от интриги на недоброжелатели.

Подходящи цветове за седмицата: жълто и сребърно

седмичен хороскоп KoketnaСтрелец

Стрелците ще са изключително любопитни и общителни през седмицата. Много е вероятно да получат важни доставки, обаждания или съобщения, както и да предприемат кратки пътувания.

Не е изключено да се заровят в море от информация и да учат нови и интересни за тях неща. Добре е да не се претоварват и е важно да си оставят време за почивка или някакво хоби.

Подходящи цветове за седмицата: светлосиво и кремаво

седмичен хороскоп KoketnaКозирог

В началото на седмицата Козирозите ще се занимават предимно с пари и ще са много прагматични. Ще търсят реален и добре платен резултат от действията си. Ще са способни да се оттеглят от проекти и съвместна работа, ако не се чувстват достатъчно добре обезпечени и оценени.

След четвъртък е много вероятно представителите на този знак да се натъкнат на интересни хора, които да им дадат добри идеи за по нататъшното им развитие.

Добре е представителите на този знак да внимават с гледането в страни от партньора, понеже има риск да си имат сериозни проблеми с чуждата ревност.

Подходящи цветове за седмицата: тъмносиво и бежово

седмичен хороскоп KoketnaВодолей

В началото на седмицата Водолеите  ще срещнат признание и похвала за качествата, уменията и талантите им. При всички случаи ще успеят да изпъкнат и на направят впечатление на ключови за по нататъшното им развитие хора.

След четвъртък не са изключени разправии с партньора или с близък до тях човек във връзка със съвместни дейности. Добре е да не реагират едностранчиво, за да ядосат прекомерно противоположната страна.

Подходящи цветове за седмицата: червено и светлозелено

седмичен хороскоп KoketnaРиби

В началото на седмицата Рибите ще имат възможност да намерят решение на отдавна тормозещ ги проблем. За целта ще имат нужда от време за размисъл и уединение.

Някои от представителите на знака ще сключват тайни договорки или споразумения.

Очакват ги любовни приключения и по всяка вероятност ще успеят да задълбочат отношенията си с човек, който отдавна им е интересен.

Подходящи цветове за седмицата: тъмносиньо и бордо

Коментари

коментари

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.