Играта на Кокетна за безплатна чанта Borro приключи!

By  |  0 Comments

Един от нашите клиенти вече може да се похвали с нова чанта.

Играта на Кокетна за безплатна чанта Borro приключи днес в 15.00 часа. Започнахме я преди повече от месец, на 17.06.2016 с идеята да подарим на нашите Фейсбук фенове една уникална и качествена чанта, с която ще се отличават, където и да отидат. Те трябваше да коментират чантата под поста, който създадохме. Всички показаха колко богато въображение имат и днес коментарът, събрал най-много лайкове, донесе на Теодора Тр. Иванова тази страхотна, ръчно изработена чанта:

borro-дамска-малка-чанта

Честито! Очакваме да ни зарадва със снимка на аутфита, с който носи новата си чанта 🙂

А ако късметът в играта на Кокетна не ти достигна този път, то винаги можеш да си избереш друга чанта Borro или да закупиш същата от koketna.com.

Една такава чанта променя изцяло визията ти, добавя доза цвят и индивидуалност към цялостното ти излъчване. Освен това не е трудна за комбинация – ако заложиш на класическите цветове, подобна чанта ще внесе свежест на аутфита ти. Ето няколко идеи за комбинации с чантата:

рокля

дамски гащеризон Koketna

рокля koketna

Ръчно изработената чанта Borro е особено подходяща за лятото и за плажни партита. Не се ограничавай при избора си на аксесоари – те са тези, които показват стила ти.

Следи блога и Фейсбук страницата ни, за да научаваш за предстоящите ни игри и изненади, с които обичаме да радваме най-верните си фенове!

Коментари

коментари

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.