Ивана feat. Кокетна

By  |  0 Comments

Кокетна – част от влогърски проект

Ако се чудиш какво точно означава заглавието “Ивана feat. Кокетна”, бързаме да разкажем!

Някои от вас вероятно помнят Ивана. Да, красивата блогърка – наш клиент, с която се похвалихме преди повече година в блога. Впечатли ни със своя усет към цветовете и стайлинга. Една година по-късно тя вече не е на 27 и смело продължава своето развитие в областта на модата и красотата. Зодия Близнаци и обожава котки и татуировки 🙂 , а интересите ѝ  са най-вече към модата, козметиката, книгите и музиката. Освен в личния си блог, тя увеличава последователите си и в своя youtube канал, който ние следим с интерес.

Ивана за Кокетна

Ивана feat. Кокетна

Не изпускаме от поглед такива амбициозни и талантливи мечтателки. Щастливи сме, че интересите ни на фешън-бюти тематика отново се пресякоха.

В един от поредните си видео уроци тя превръща една най-обикновена уикенд разходка в модно приключение, като дава предложение за цялостен съботен зимен аутфит.

Разбира се, всичко започва от любимото гримиране и оформяне на макар и небрежна прическа. Аутфитът завършва в актуалните за сезона тенденции, а акцент е характерната в последно време вълна oversized. Такова е и якето, което Ивана харесва и поръчва от Кокетна и което подбира за съботната разходка – камуфлаж, топло и модерно.

Наслади се на нейното видео:

Адмирации за уникалния сет, успех в т.нар. влогърство и… очакваме още кокетни включвания!

Коментари

коментари

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.