Из улиците на Лондон… част 2

By  |  2 Comments

Лондон те очаква!

Здравей! Изпратихме една наистина успешна година, изпълнена с много препятствия и знаменити моменти, но и година, която беляза нашето приятелство тук, в блога ни.

Нашият моден блогър – Звезди, се завърна от нейното приключение в Лондон и сега ще ти покаже и разкаже малко повече за блясъка и красотата, с която този град я очарова. Едно пътешествие, изпълнено с много изненади, незабравими моменти, красиви снимки и модни находки, заедно с Koketna.

А сега те оставяме да се насладиш на втората част от нейното приключение “Из улиците на Лондон”. Не пропускай да прегледаш и началото на тази интересна история, ако случайно си го пропуснал.

Кокетна в Лондон

 

Модерна визия

 

Кокетна очарова

 

04

 

Бъди модерна с Кокетна

Улиците на Лондон

 “Лондон е толкова различен и непостоянен, че е невъзможно да ти бъде скучно дори и за миг тук. Градът, който никога не спи, може да те изненада във всеки един момент. В предишния пост ви показах едно от малкото тихи места, на които можете да избягате от шума, трафика и многото хора, но днес съм решила да ви потопя изцяло в сърцето на Лондон. Там, където тротоарите се оказват ужасно тесни за всички преминаващи по тях, но същевременно съществува една странна и необяснима за мен хармония. Блясък, красота, коледни светлини, неповторими заведения, улични музиканти, хора от цял свят и неограничени възможности. В Лондон има за всекиго по нещо.

Модерно яке от Кокетна

 

Лондон&Кокетна

 

кокетна

 

Червен пуловер Кокетна

В унисон с тематичните червени двуетажни автобуси и многобройните леко винтидж телефони кабинки, заложих в днешния ми аутфит на мек пуловер в същия огнен акцентиращ нюанс. Предпочитам да съчетавам „oversize“ пуловерите с кожени клинове, защото се чувствам много по-свободно и удобно в тях, а същевременно носят някак и елегантен завършек едновременно с това. И за финал черно палто с кожени ръкави, тотален хит тази зима.

Очаквайте скоро и третата част от моето приключение „Из улиците на Лондон“.

Целувки,

MintStories“

част 1>

Коментари

коментари

Powered by Facebook Comments

2 Comments

  1. Elena

    12.01 at 22:18

    Благодарим! 🙂

  2. Ely

    06.01 at 0:46

    Много ми допада тази рубрика, която сте започнали. Започвате все повече да заприличвате на световните марки. Браво! : )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.