Из улиците на Лондон…

By  |  0 Comments

Разходка в Лондон

Здравей отново! Надяваме се, че си прекарала коледните празници по най-магическия начин и си получила най-желаните подаръци, защото ние също имаме малка изненада за теб.

Нашият моден блогър – Звезди, е на ново приключение, но този път из бляскавия Лондон, заедно с Koketna. В следващите няколко поста тя ще разкрие за теб нейните незабравими моменти на това толкова интригуващо място.

А сега те оставяме да се насладиш на частичка от нейното приключение “Из улиците на Лондон”, което тя е подготвила за теб.

“Лондон е толкова бляскав и красив, че е трудно да останеш безпристрастен към него. Имах възможността да му се насладя за малко по-дълго време, което ми позволи да открия уникални места за снимки и същевременно за почивка и разходка, които са далеч от центъра. Например, един малък китен квартал, който се намира в близост до “London Victoria station”, в който спокойно можеш да си отдъхнеш от шума и навалицата, с които центърът те заливат постоянно.

КокетнаЗвезди за Кокетна

За разходката ми на това приказно местенце избрах палто в така модерната за този сезон комбинация на черно и бяло (тип шахматна дъска), с акцентиращи кожени ръкави, които разчупват строгостта на палтото. Заложих на обикновена черна рокля и удобни високи боти, които изцяло да акцентират вниманието към палтото. Лесна, удобна и винаги безпогрешна визия, когато търсим елегантен завършек.

Кокетна и Звезди Кокетна в Лондон Мода от Кокетна Кокетна и Звезделина Палто GRAZIA

Очаквайте скоро още постове от приключението ми на това приказно място. Пожелавам ви незабравимо посрещане на 2016 година и до нови срещи, приятели!”

 

Коментари

коментари

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.