Как да стегнем краката и седалището

By  |  0 Comments

Стегнати крака и седалище

Всяка от нас желае да има перфектното тяло! Малко от нас обаче полагат нужните усилия за това! За някои упражненията във фитнес зала са отегчителни, за други трудни, а пък трети дори се срамуват да влязат в залата. Ето защо ние решихме да предложим няколко упражнения, които може да практикувате у дома.

Скоро идват топлите месеци и ще се чувстваме особено добре, ако стегнем краката и бедрата си! Вижте трите начина да направите това:

1. Легнете по гръб на земята, сложете ръцете изправени до тялото. Сгънете краката в коленете и започнете да повдигате тялото, както е показано на снимката. Направете няколко серии по 10 повдигания.

Легнете и повдигайте седалищната част

Легнете и повдигайте седалищната част

 

2. Застанете изправена с ръце на хълбоците. Изнесете единия крак напред и приклекнете, като поставите коляното на изнесения крак в ъгъл от 90 градуса. Направете няколко повторения, като сменяте краката.

Приклекнете с изнесен напред крак

Приклекнете с изнесен напред крак

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
3. Третото упражнение, което ще спомогне за стегнатата ви фигура е следното: застанете на земята със сгънати на 90 градуса колене и лакти. Повдигнете единия крак нагоре отново в ъгъл от 90 градуса. Сменяйте краката, като направите няколко серии от повторения.

 

Със сгънати лакти и колене започнете повдигане на единия крак

Със сгънати лакти и колене започнете повдигане на единия крак

 

Коментари

коментари

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.