Какви боти да купиш

By  |  0 Comments

Кокетна ще ти помогне да решиш какви боти да купиш

Какви боти да купиш е колебанието, което имаш в началото на всяка есен и зима. Решението в голяма част от случаите не е лесно. Помисли в няколко направления: цвят, материал, модел и лесно ще откриеш какви боти да купиш.

Ако не разполагаш с богат арсенал от модели, цветът на ботите, които ще купиш, е от особено значение. Не забравяй – неутралните цветове за обувки са черно, златисто, сребристо и бежово, но някои от тези цветове биха шокирали голяма част от дамите, мислейки за боти или ботуши. Заложи на черно, сиво, бежово, кафяво, освен ако не смяташ да проявиш ексцентричност.

Докато се колебаеш какви боти да купиш, не пропускай да помислиш за материала, от който са изработени. Естествената кожа е издръжлива, но по-скъпа и се осъжда от защитниците на животни. Еко кожата е компромисен вариант, по-неустойчив материал, но пък с голямо разнообразие от модели и достъпна цена. Велурът и набукът са красиви, но трудни за поддръжка. Гумата е актуална, но не е устойчива на надраскване, лакът е красив, но нетраен материал.

дамски-елегантни-боти-на-висок-ток

Не забравяй нещо от особена важност, когато избираш какви боти да купиш. Обърни внимание на подметката. Добре би било тя да е здрава и да има дебелина. Ако моделът боти е по-ежедневен, то добре би било да заложиш на подметка с грайфер, тъй като ще ти даде сигурност.

велурени-дамски-боти-на-платформа

Помисли добре какви би желала да са твоите боти отвътре. Би искала задължително да са пухкави (с вълна или каракул) или би допуснала да са без пух?

И не на последно място, взимайки решение какви боти да купиш, ориентирай се към тока. Тънкият висок ток е красив и елегантен, но пък възпрепятства сигурното стъпване зимата. Ако държиш на тока, заложи на масивните модели или на модели с платформа. Ако стилът ти не е такъв, то явно боти с нисък ток или равна подметка са точно за теб. В такъв случай, следвай горните правила, за да разбереш какви боти да купиш.

За още модели боти, виж тук: 

Ново зареждане на боти и ботуши от Тенденз

Коментари

коментари

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.