Какви ботуши са модерни тази зима?

By  |  0 Comments

Вещаем красиво обута зима

Ботушите винаги изглеждат доста красиво и са силно желани от голяма част от дамите. Ако се чудиш какви ботуши са модерни тази зима, думата е една – стабилни. Моделите в елегантен стил са изчистени и с прав дебел ток. Ако има декорация, то тя ще е представена от наличието на тока или друг нежен акцент, който в никакъв случай не нарушава нежността на модела. Акцент може да е и екстравагантният ток, който да е прозрачен, цвят махагон или друг приковаващ погледа цвят.

Ежедневните модели се движат в същата граница – удобни и изчистени. Тук се запазва интересната тенденция. На въпроса какви ботуши са модерни тази зима отговаряме шокиращо, че ежедневните модели ботуши излизат от традиционните представи. Те наподобяват работни ботуши или ботуши за езда, т.е. моделът е прав, а цветът е матов или лачен.

дамски ботуши

За любителките на топлите зимни разходки съобщаваме, че апреските не спират да са в топ 3 на най-желаните модели зимни обувки. Ето защо, докато се оглеждаш за това какви са модерните ботуши тази зима, грабни задължително един чифт за своя зимен гардероб. Меки и пухкави, топли и красиви, ще превърнат всяко излизане в снега истинско удоволствие.

Ако държиш да посрещнеш студеното време подобаващо, виж какви ботуши са модерни тази зима и се обуй в последните модни тенденции – а ние ти обещаваме, че вещаем красиво обута зима!

ботуши

Коментари

коментари

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.