Какво бельо харесват мъжете?

By  |  0 Comments

Женственост в дантела и сатен

Предизвикваме те да признаеш замисляла ли си се какво бельо харесват мъжете? А замисляла ли си се какво бельо е актуално? Приготвили сме ти няколко съвета, които ще ти дадат отговор какво бельо харесват мъжете и какви са актуалните тенденции.

На първо място – нека бельото е удобно за теб. Мъжете харесват бельото да повдига и извайва женските форми, а не да ги разваля. Когато бельото е прекалено стегнато или пък отпуснато, се стига до нежелан ефект.

Различни модели комплекти дамско бельо - Какво бельо харесват мъжете?

На второ място – голяма част от мъжете признават, че обожават да виждат половинката си с комплект сутиен и бикини. Случайно или не, това е и новата тенденция в бельото – дамите да купуват бельо в комплект.

Не трето място – мъжете, които се осмеляват да подарят бельо на своята любима, предпочитат да купят комплект сутиен и бикини. Те споделят, че идеята да купят само едното, им се струва неподходяща и незавършена. Именно при тази покупка мъжете имат възможност да покажат на половинката си с какво бельо желаят да я виждат и какви комплекти харесват. Нека не пропускаме факта, че често изборът е доста смел.

Различни модели комплекти дамско бельо - Какво бельо харесват мъжете?

В заключение ще се изразим малко метафорично: когато купуваш бижута, ги взимаш в комплект (обеци и колие например). Когато избираш бельо, принципът е същият. Е, разбира се, както до сега, няма да е фатално да ги носиш по отделно, но ефектът и удоволствието са различни, когато са в комплект.

Следвайки задължителните точки, за да избереш идеалния сутиен за себе си>>>

Коментари

коментари

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.