Какво е моторът за мъжете?

By  |  0 Comments

Любов на две колела

Моторът е символ на свободата и мечтите. А чудили ли сте се още какво е моторът за мъжете?

Има твърдение, че ако мъжът няма мотор, той иска такъв. Ако пък има мотор, той иска още един и още един. Интересното е, че процентът истинност на това твърдение е внушително висок. Факт е, че голяма част от мъжете обичат моторите, а тези, които вече имат възможността да се радват на ръмжащата машина, предпочитат да увеличат бройката.

Мъж на мотор

 

Какво е моторът за мъжете? За много мъже моторът е начин на живот. Той не е само средство за придвижване. Моторът е богатство, моторът е гордост. Той не е просто хоби – той е любов!

Освен всичко, мотоциклетът е символ и на мъжественост. Особено ярък пример са по-мощните модели, които “инжектират” висока доза тестостерон и адреналин. А мъжеството е предпоставка за високо мъжко самочувствие, увереност и стабилност.

Неслучайно жените предпочитат именно такива мъже – непокорни и отдадени на мотостихията. Дори симпатизират на своите половинки, като приемат тяхното хоби. Така моторът се превръща в двигател на любовта в една връзка, вдъхва живот и емоция, обединява два живота, качвайки ги на две колела.

Ако разгледаме мотора в друг аспект, ще се убедим, че той е странна комбинация от няколко мъжествени елемента: скорост, механика, шум, сила и… опасност. И тъй като мъжете са силният пол, те не се страхуват от опасности. Напротив – те вървят срещу тях, те ги преследват и ги яхват… на две гуми!

 

Коментари

коментари

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.