Кари Брадшоу и високите обувки

By  |  0 Comments

[h1]Кари Брадшоу и високите обувки[/h1]

Високи обувки

Високите обувки придават самочувствие.

Кари Брадшоу от хитовия „Сексът и градът“ се превърна в идол на всички амбициозни дами, които мечтаят  да срещнат мъжа на мечтите си, докато са обути в умопомрачаващо високи обувки и са с перфектен грим, прическа и облекло.  Кари с лекота преследва както мъжете, така и нюйоркските таксита, обута в някой от безбройните си чифтове обувки.
 
Ако и вие се захласвате по визията на Кари, но избягвате да носите високи обувки в ежедневието, ние ще ви убедим, че стига да следвате няколко прости съвета, които да ви позволят всеки ден да се наслаждавате на изящната походка, по която толкова мъже се прехласват.
 
Съвет  1: Редувайте обувките. Дори и най-удобните обувки, носени ежедневно, могат да ви причинят болка. Заредете се с поне два чифта за сезон, така че да не деформирате стъпалото си и да не позволите на самата обувка да се деформира.
 
Съвет 2: Избирайте модели с платформа, която да отнема част от височината на тока. Освен хитови, тези модели правят носенето на високи обувки истинско удоволствие.
 
Съвет 3: Избягвайте прекалено отворените модели, които не предоставят достатъчно опорни точки. Сами ще се изненадате какъв комфорт може да донесе дори и само каишка около глезена, която да държи крака по-стабилно.
 
Съвет  4: Ако сте пийнали предишната вечер, избягвайте високите обувки, тъй като алохолът води до подпухване и дори носенето на най-удобните обувки може да се превърне в истинско мъчение.

Коментари

коментари

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.