Кои са актуалните тенденции тази година?

By  |  0 Comments

Облечени по каталог!

Топлото време скоро ще ни зарадва. Но кои са актуалните тенденции тази година? Новият сезон носи нови модни вълни, а това засилва желанието да обогатим арсенала от дрехи.

  • На челно място в модните класации се подреждат разкроените модели поли и рокли с богати плохи. Материята е неопрен и продължава да е хитова.
  • Друга запазена марка и тази година ще са дългите поли, които задължително се носят с ниски обувки или сандали. Задължително правило е полата да покрива дори пръстите на краката. При дългите поли има две специфични особености: моделът може да е с ниска талия или пък доста висока.
  • По отношение на обувките, спор няма, тази година на гребена на вълната са еспадрилите и всички модели, които по някакъв начин напомнят на тях. Ако този стил не ти допада особено, няма да сгрешиш, ако обуеш пантофки от плат.

Кои са актуалните тенденции тази година?

  • Падаш си по обувки или сандали на висок ток? Тогава се води от правилото: влюбвай се само в модели на дебел прав ток! Ако токът имитира дърво или пък е обрисуван с ексцентрична шарка, то притежаваш най-модерните обувки за сезона!

Това са част от тенденциите! Виж хитовите цветове за годината тук >>>

Коментари

коментари

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.