Седмичен хороскоп за периода 22.08. – 28.08.2016

By  |  0 Comments

Седмичен Koketna хороскоп

седмичен хороскоп KoketnaОвен 

В началото на седмицата Овните ще са изключително фиксирани върху финансовото си състояние и ще са много прагматични. Няма да са склонни да хабят усилията си на вятъра и да не виждат реален резултат от действията си. Ще търсят подобаващо се възнаграждение и ще гонят печалба.

След четвъртък е много вероятно представителите на този знак да се натъкнат на интересни хора, които да ги обогатят и да разширят мирогледа им и които в последствие да се окажат ключови за техния живот, както в личен, така и в професионален план.

Подходящи цветове за седмицата: червено и бяло

седмичен хороскоп КoketnaТелец

В началото на седмицата Телците може да очакват да срещнат признание за отминали усилия и да получат похвала за качествата, уменията и талантите им. При всички случаи ще успеят да изпъкнат и най-вероятно ще получат интересни предложения за бизнес или съвместна дейност.

След четвъртък не са изключени конфронтации с партньора или с близък до тях човек във връзка с общи финанси или съвместни дейности, на които е важно да не реагират пресилено и едностранчиво.

Подходящи цветове за седмицата: тъмносиньо и зелено

седмичен хороскоп KoketnaБлизнаци

В началото на седмицата Близнаците ще имат възможност да стартират важни за тях проекти благодарение на човек от социалната им среда. Не е изключено също така да успеят да намерят решение на отдавна тормозещ ги проблем.

След четвъртък ще им стане леко напрегнато в работа и за това е най-добре да успеят да се отделят от хаоса на социалната им среда и да намерят начин да починат и релаксират.

Голяма част от тях ще са влюбени и доста силно идеалистични по отношение на любимия човек.

Подходящи цветове за седмицата: сиво и светлосиньо

седмичен хороскоп KoketnaРак

В началото на седмицата е възможно Раците да отворят нова страница в техния живот и да успеят да открият нови хоризонти, както в личен, така и в професионален план.

След четвъртък представителите на този знак ще успеят да срещнат хора, които ще са им полезни за бъдещата реализация, професионално или личностно развитие. Ще се представят в най-добрата си светлина, но за целта е важно да внимават с прибързаните и недомислени изказвания.

Подходящи цветове за седмицата: черно и кафяво

седмичен хороскоп KoketnaЛъв

На Лъвовете седмицата ще предложи нови и интересни преживявания. В личен план е възможно да афишират връзка, да затвърдят отношения с любим човек или да получат интересни покани и предложения.

След четвъртък се очаква да имат голям пробив в кариерата и да постигнат значителни професионални успехи. Нещата ще им се случват от само себе си и с не много усилия.

Някои от тях ще променят визията или представянето си пред хората.

Подходящи цветове за седмицата: жълто и бежово

седмичен хороскоп KoketnaДева

На Девите седмицата ще предложи интересни флиртове и забавления. Някои от тях ще прекарат по-голямата част от свободното си време с най-близките им хора, а други ще се отдадат на свое хоби или спорт.

След четвъртък представителите на този знак може да получат изненадващи обаждания, съобщения или доставки.

Добре е да са внимателни със средствата си за предвижване и комуникация.

Подходящи цветове за седмицата: оранжево и лилаво

седмичен хороскоп KoketnaВезни

За Везните началото на седмицата ще бъде пълна с емоции и интензивни преживявания. Ще са склонни да драматизират и да виждат нещата негативно. Не е изключено да си правят прибързани заключения за хората, с които са в контакт и за това е важно да се постараят да не действат или говорят прибързано.

Не са изключени работа с чужди пари и инвестиции, както и ангажименти покрай наследства, кредити или заеми.

След четвъртък голяма част от тях ще си имат работа с чужденци, с правни или философски въпроси. Възможно е да попътуват и да разширят мирогледа си.

Подходящи цветове за седмицата: розово и бордо

седмичен хороскоп KoketnaСкорпион

В началото на седмицата Скорпионите ще са ангажирани предимно с партньорствата си. Голяма част от тях ще изясняват отношения с най-близкия до тях човек и ще са свръхемоционални  във връзка с тези разговори. Ако съумеят да запазят самообладание, може да стигнат до важни компромиси и да постигнат разбирателство.

След четвъртък голяма част от тях ще решат да обогатят гардероба си и да променят визията си, подлагайки се на различни козметични процедури или манипулации.

Подходящи цветове за седмицата: златно и кафяво

седмичен хороскоп KoketnaСтрелец

Седмицата ще бъде изключително интензивна за Стрелците. Те ще хвърчат по задачи и ще се ангажират с повече неща, отколкото могат да поемат. В някои случаи е възможно да не довършат започнатото или да го претупват, което не е изключено да ядоса заобикалящите ги хора.

След четвъртък представителите на този знак ще поглезят близък до тях човек и ще изкарат ползотворно време с него в приятна атмосфера.

Подходящи цветове за седмицата: лилаво и бяло

седмичен хороскоп KoketnaКозирог

За Козирозите основната тема на седмицата ще бъде любовта. Те ще бъдат изключително чувствителни и любвеобилни и ще имат нужда от близост и рамо, на което да се облегнат и отпуснат.

Голяма част от тях ще успеят да отделят много време и внимание на децата си или ще се отдадат на различни спортни активности или друг вид хобита.

След четвъртък представителите на този знак ще въведат промени в хранителния си режим или ще обогатят гардероба си.

Подходящи цветове за седмицата: жълто и кафяво

седмичен хороскоп KoketnaВодолей

При Водолеите в началото на седмицата са възможни семейни ангажименти или работа покрай дома и обзавеждането им. Те ще са много по-затворени и интровертни от обикновено и ще имат нужда от почивка, разтоварване и домашен уют.

След четвъртък е възможно да се отдадат на любов и романтични изживявания с човек, когото харесват.

В работата е много вероятно да станат обект на интриги и недоброжелатели.

Подходящи цветове за седмицата: сребърно и жълто

седмичен хороскоп KoketnaРиби

Рибите ще са изключително комуникативни и общителни през седмицата. Много е вероятно да получат интересни доставки, обаждания или съобщения, както и да предприемат кратки пътувания.

Не е изключено да им се наложи да трупат нови знания и да черпят информация от различни източници, с цел доказване в службата или вътрешно обогатяване. Добре е да не се претоварват и е важно да си оставят време за почивка или някакво хоби.

Подходящи цветове за седмицата: сиво и тъмносиньо

Коментари

коментари

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.