Коя рокля да избера?

By  |  0 Comments

Предстои ти важно събитие?

Избери правилната рокля!

Често се случва при избор на дрехи да бъдем затруднени от различните материи, цветове, линии и за какъв повод са подходящи.

На прага сме на сватбения сезон, кръщенета и всички хубави празници, които изискват подходящ тоалет. Ето защо в модния ни арсенал задължително трябва да присъстват поне няколко подходящи рокли.

Да, определено използваме “няколко” защото няма нищо по-неприятно от това да те “хванат” по снимки или на живо, че си с една и съща рокля на 2 сватби или 2 рождени дни.

За всички важни поводи в живота на нашите близки и приятели е повече от логично да се изтупаме с нова рокля. Най-подходящите модели са коктейлна или официална.

Официална рокля

 Рокля офиц

Логично всяко важно събитие изисква официален тоалет, особено ако става дума за сватба, юбилей или кръщене. Моделът, на който ще се спрем зависи до голяма степен от фигурата о цветовете на събитието. Основно правило: не бъдете в тон булката, украсата или помощния персонал.

Класически официални цветове са: червено, черно (под условия, че за някои събития не е подходящ), кремаво и синьо.

Класическата официална рокля може да не е подходяща както за вкуса, бюджета, така и за събитието. За това, нека се спрем на:

Коктейлната рокля

Рокля коктейлна

Тя е нещо средно между официалната и обикновената рокля. Ако искаме да сме официални, без това да бъде строго и да се отличава (ако събитието не е такова), то определено залагаме на коктейлната рокля.

В повечето случаи тази рокля ни върши работа доста по-често от официалната, защото след повода, за който сме я купили става за дискотека или бар.

Ти коя рокля ще избереш?

Коментари

коментари

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.