Високите токове – сексуален детайл от гардероба

By  |  0 Comments

[h1]Красива жена? Къде?[/h1]

 

дамски обувки на висок ток

 

Има няколко основни начина да заподозрете красива жена с вкус:

 

1. Уханният парфюм след нея нашепва за вкус и изкушение, а ароматът остава задълго в мъжките спомените.

 

2. Червилото – то е такъв цвят, че всеки мъж да мечтае да го свали от устните ви. Този сезон линиите са в наситени цветове (сладко коралово, огнен доматен цвят, мандаринено оранжево, цвят сьомга (розово-оранжево), цвят роза, както и смелите бордо, наситено розово и циклама).

 

3. Равномерното почукване на елегантните ни токове оформя представа за грациозност и самоувереност и, разбира се, изящни крака. И наистина, замислете се как високите дамски обувки променят впечатлението и дооформят съблазнителната и предизвикателна осанка на жената. Обувайки високи обувки, започваме да се движим по-бавно, ставаме по-внимателни към околния свят, езикът на тялото ни става по-изразен. Безспорен факт е, че колкото дамският ток е по-висок, толкова повече мъжки погледи са привлечени неволно. Не забравяйте, че на дамските обувки с висок ток се гледа като на сексуален детайл от женския гардероб!

 Дамски обувки на висок ток

Затова, мили дами, нашият съвет е да заложите на висок строен ток. Ако обувката ви е с дискретна платформа, това ще е перфектната комбинация. С платформата постигате зрително издължаване на бедрата си и реално увеличаване на самочувствието си, както и на интереса към вас! За предстоящите пролет и лято се спрете на обувки в свежи цветове – така задоволявате своя моден вкус и гарантирано засилвате апетита в отсрещния пол. Нежните, но и предизвикателни цветове като прасковено, бледо жълто, телесен цвят, синьо-зелен, светло виолетово, ще са на ваша страна!

 

4. Никоя хубавица не остава без внимание. Това е последното правило за индикация на красивата дама. Присъствието й се забелязва по броя на мъжките погледи, вперени в нея! Следвайте правилата, ходете бавно на своите нови високи обувки, говорете с тялото си и кокетирайте смело!

 

Коментари

коментари

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.