Красотата на Сингапур

By  |  0 Comments

Сингапур – атракция след атракция

Истинската почивка е съпътствана с незабравими изживявания и красота. Виж как да откриеш красотата на Сингапур!

Забележителност на Сингапур е зоопаркът – не просто интересни животни, а атракция и незабравимо преживяване. Така например, паркът предлага възможност да закусиш с орангутан, да се разходиш с бъги или влакче из зоопарка между животните, да нахраниш нежните жирафи или белите носорози.

Сентоса е гордостта на Сингапур и е известен като остров за почивки. Той се посещава изцяло от туристи, като данните са, че за година, броят им достига 2 милиона. Островът има 2 км плажна ивица, две луксозни голф игрища и около 15 хотела. Тук се намира басейнът “Подводен свят”, който може да се разгледа в подводен тунел. Обитатели на басейна са различни видове акули, малки рибки и много други екзточни морски животни.

Красотата на Сингапур

Птичият парк Джуронг също е огромна атракция. Това всъщност е най-големият резерват за птици в света. Много голяма част от птиците живеят на свобода в резервата и дори допускат снимки с посетителите. Страхотна снимка ще се получи например с розово фламинго или с рядко срещаните тукани!

Ако адреналинът ти не е на макс, със сигурност ще възстановиш нивата му, като се качиш на луксозното виенско колело Singapore Flyer. То е огромно, а всяка една от кабинките представлява голяма стъклена стая, наподобяваща капсула, която събира до 28 човека. Докато се наслаждаваш на панорамната гледка, спираща дъха, може да хапнеш, пийнеш, да се насладиш на спа процедура с рибки или просто да релаксираш.

Кокетна ти пожелава скоро да видиш всичко това лично и да споделиш с нас своите спомени 🙂

Коментари

коментари

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.