Из улиците на Лондон част 3

By  |  0 Comments

Лондон очарова!

Здравей! Сряда е и това е страхотно! Как е възможно ли? Просто, като всеки “малък петък”, този ден крие зад себе си нови възможности и изненади, за които дори и не подозираме. Освен това, какво по-подходящо време да ти покажем, заедно с нашия моден блогър – Звезди, някои нови модни аутфит предложения.

Koketna London

А сега те оставяме да се насладиш на третата част от нейното приключение “Из улиците на Лондон”. Не пропускай да прегледаш останалите части на тази интересна история, ако случайно си ги пропуснал.

London Bfashion

„След „тихия китен квартал“, който беше далеч от цялата шумотевица и трафик, след „сърцето на Лондон“, където двуетажните червени автобуси и телефонни кабинки са на всеки ъгъл, дойде време да ви потопя в една „зелена природна хармония“ наречена  Гринуич. Там, където се разделя земното кълбо на западно и източно. Една зелена природна картина, която трудно мога да забравя. Симфония между забележителност и природа.

Черно палто Кокетна

 
London walk
 
Bfashion @London
 
Риза от Кокетна

Реших пак да заложа на небрежно градска визия, която е актуална за всяко място и повод. Обичам такива комбинации, които биха ми били от полза през целия ден. Независимо дали съм на работа, на разходка с приятели или на вечеря по-късно, обичам да съм подготвена във всеки един момент. Панталонът с висока талия в комбинация с черно-бялата риза и високите боти, спокойно може да ви замести визията за офиса или по-късната вечеря. Добавяме едно палто и акцентиращ мек шал и разходката с приятели може да започне.

Боти Alexander Krist

 
Koketna @London
 
Koketna Bfashion London
 
Мода
 
очарованието на Лондон

Очаквайте скоро едно съвсем ново приключение, приятели.

Целувки,

MintStories“

Коментари

коментари

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.