Мариела Христова: за стила, красотата и успеха

By  |  0 Comments

Лицето на фотостудиото

Представя малка част от магията в Кокетна

Има жени, които  задържат погледа ти, когато се разминеш с тях. Такава е и Мариела Христова – лицето на фотостудиото в Кокетна.

Винаги безупречно облечена и с приветлива усмивка, трудно ще повярваш,  че всяка сутрин става в 6, за да се изправи пред предизвикателствата на деня. Тя е човекът, който успява да вкара в рамки и най-смелите идеи на своя екип.

Мариела Христова за Кокетна

Мариела

Заедно с нея прекрачваме прага на студиото, за да открием цял нов свят, изпълнен с творческата атмосфера, красота и приятната музика.

„Улавянето на перфектния кадър понякога може да отнеме часове. Във всяка стъпка от процеса е необходимо внимание към детайла, много търпение и истински професионализъм“, споделя Мариела.

В последните три години тя упорито се надбягва с компанията.

Как?

Когато за първи път попада в студиото, единственото, което усеща, е една безкрайна енергия и вече е сигурна, че иска да е част от нея. Стартира като стилист и магията на красотата и естетиката така я поглъща, че работата се превръща в целия й живот. Отдадеността, мотивацията и усета й към модата са само малка част от качествата, които заслужено успяват да я издигнат до най-високото стъпало – днес тя е директор на студиото.

Самочувствието и увереността са това, което ни позволява да вървим смело напред, а смелите крачки са крачките на истински успешните хора. Самата тя казва, че студиото е това, което й дава най-много, развива я в личен и професионален план.

“Не обичам резките промени, но обръщайки се назад към живота ми преди koketna.com виждам човек, който почти не познавам. Харесвам това, че се научих да организирам деня си така, че освен работа, намирам време за допълнителни курсове, любимите си книги, театър, срещи с приятели и спорт. Благодарна съм на студиото, че продължава ежедневно да ме изгражда като човек.”
_C9B9294
Защо?

Мариела е достигнала момента, в който наистина обича това, което прави. Студиото вече е нещо много повече от работно място, то е неин втори дом, а хората – нейното семейство. Те споделят много моменти извън офиса, пътувания, купони и превръщат всяко едно събиране в истински спектакъл с dress code, тематика или просто с настроението си на хора, чиято цел е да правят света малко по-красив и усмихнат.

фотостудио кокетна

Проект Кокетна Преобразява

Най-хубавите моменти са, когато успяват да пренесат тази своя артистична лудост в работата си. Самата Мариела споделя как най-щурите идеи са се раждали именно в моментите, когато екипът е заедно и се забавляват.

“Много е важно да се оглеждаме навсякъде около нас, защото никога не знаем кой малък детайл от ежедневието ще ни даде вдъхновение за съвършения кадър, било то сапунените мехури от играчката на някое дете или гумените патета и мехчетата от атракционите в парка. Понякога смелостта да експериментираш дава резултати, които сам дори не си предполагал.”, разказва тя.
Кози бар Сесия Кокетна
 

Енергията и настроението от фотостудиото на Кокетна се усеща в кадрите и всички им пожелаваме да бъдат все по-смели в идеите си!

Ние с удоволствие ще следим техните постижения!

Коментари

коментари

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.