Масаж, който засилва страстта

By  |  0 Comments

Зарадвай мъжа си с чувствен масаж

Какво си представяш, когато чуеш думата масаж? Вероятно релакс, тиха лирична музика, нежни ръце… Колко по-приятно би било, ако се прави от любимия човек. А освен отпускане на сетивата, можеш да постигнеш и върховно удоволствие.

Важно в случая е да овладееш нежността на докосването. Това помага да постигнеш свързване между твоето тяло и неговото. Така масажът се превръща в чувствен и дори еротичен. Отдели съвсем малко време – само около десет минути за разгорещен мъж до себе си.

  • Накарай го да се чувства комфортно и направи обстановката приятна – например свещи. Те подсилват романтиката. След това подготви мястото за масаж – на леглото, на дивана, на пода…
  • Музиката е от особена важност за постигане на релакс. И все пак не прекалявай. Помисли добре какво целиш с масажа – да го отпуснеш и да правите секс или да го отпуснеш и да заспи. Ако целиш прелъстяване, облечи съблазняващо бельо. Мъжете обичат такива зненади.
  • Прибягвайки до същността на масажа, ще ти е нужно олио. Освен че загрява и отпуска, олиото позволява ръцете да се движат още по-нежно. Избери измежду хилядите масажни продукти – олио от жожоба, бадем, ший, макадамия и др. Нанасяйки ги само веднъж. Те се абсорбират по- трудно и не е нужно да нанасяш олио отново.

Коя част от тялото ще масажираш и колко време, зависи от връзката ви. Ако това е поредната ви среща или имате дълга връзка, направи масаж на цялото тяло. Няма нищо по-приятно от цялостно отпускане.

Повече за връзките и нещата, които никога не си признаваме, научи тук. А за подходящите дрехи за масажа, виж тук:

секси бельо от 14.95 кокетна

 

Коментари

коментари

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.