Мисия: съблазни го!

By  |  0 Comments

Всяка от нас се е чудила дали има някаква универсална рецепта или поне правила, които да ни помогнат да бъдем истински магнит за мъжете.

Ето няколко много добри съвета, които ще променят излъчването ти :

 

1. Не си ти, когато походката ти не издава женственост

Трябва да си го признаем, много от нас пренебрегват добрата стойка и ходят прегърбени. Може да ти се струва маловажно, но всъщност доста се забелязва и хич не е секси. Отдели си време, за да свикнеш да ходиш гордо, с вдигната брадичка и рамене назад.

2. Бъди истинска дама

Въобще няма да повдигаме темата за оригване, мляскане или други маниери, неприсъщи за жена. Просто се остави да бъдеш дама – когато мъж държи палтото ти, не го вземай от него, а му позволи да те облече. Същото се отнася и за отварянето на врата.

3. Колко секси може да е едно обличане

Свикнали сме да сме силни и самостоятелни, но позволи му да ти закопчае ципа на роклята/полата. Обличането по този начин е доста еротично и съблазнително.

4. Чорапи, вместо чорапогащник

Ако вън не е -50 градуса, по-добре избери секси чорапи с дантела. За жартиерите, по-скоро ги слагай по поводи или при вечерни излизания. Толкова просто и толкова секси е да си секси всеки ден. Погледни го и от друга страна: много по-удобно е да се ходи до тоалетната, ако си обута с чорапи, вместо с чорапогащник.

5. Подбери внимателно бельото си

Да, памучните гащи са класика в удобството и поне веднъж месечно си ги обуваме за почивка. Но, съгласи се, че те са и голям страстоубиец. Набави си солидно количество бельо с черна дантела, панделки, жартиери, корсети и всякакви цветови комбинации. Този арсенал със сигурност ще бъде в твоя полза.

6. Флиртувай

И какво, като вече сте заедно? Често потъваме в навика и забравяме, че както за нас е страхотно да ни съблазняват и да ни се свалят, то същото важи и за него. Не спирай да го съблазняваш! Вече го познаваш и знаеш какво обича и какво иска… просто го изненадай палаво и изпълнявай своята мисия: съблазни го!

Коментари

коментари

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.