Модата тази зима

By  |  0 Comments

Зимата и нейните критерии

Не мисли, че тази година няма критерий за модата през зимата. Също така не мисли, че ще се  измъкнеш просто с нещо топло и удобно! Бъди на върха на модната вълна, само като спазваш тези съвети:

  • Един от изборите, на които може да се спреш, е плетивото – топло и красиво. Избери своя пуловер, блузон, елек или плетена рокля в два вариантa: модел, отрупан с осморки и плетеници или точно обратното – изчистен десен с класически вариант лицева плетка.
  • Плетените шапки, ръкавици и шалове винаги са били актуални. Освен това, не можем да отречем, че наред с красотата и удобството си, те също и топлят. Ето защо, семпъл шал в комплект с плетени ръкавици ще е идеалното допълнение към зимния ти делови аутфит. Модели с жакардов десен и разнообразие от плетки и цветове са подходящи за тези от вас с арт влечение.
  • За студената зима се очаква блузите да са тип поло, но тази зима няма да сгрешиш, ако се довериш и на високата яка. Това правило се отнася и за връхните дрехи като палтата например.
  • Не забравяй и за overzise дрехите или т.нар. дрехи със супер размер, които са 1, 2 или 3 размера по-големи от обичайния размер, който носиш.

И така, нека зимата ти е модна, топла и удобна!

Коментари

коментари

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.