Топ 10 на най-неподходящите места за първа среща (Част 2)

By  |  0 Comments

Виж кои са най-неподходящите места за първа среща, за да ги избягваш

В първа част на нашия топ 10 на най-неподходящите места за първа среща ти показахме пет места, които да избягваш, за да имаш приятна и успешна среща с човека, когото харесваш. Виж кои са другите пет.

6. Партито за рождения ти ден

най-неподходящите места за първа среща

На партито за рождения ти ден ще има много твои приятели, които ще искат да прекарат времето си с теб по най-добрия начин, както само вие си знаете. Няма да имаш време да обърнеш внимание на човека, когото си поканил на среща, и накрая той/тя ще се почувства излишен и изолиран. По-добре спести неудобството на всички и за първа среща избери ресторант.

7. Сватба

най-неподходящите места за първа среща

Това определено е едно от най-неподходящите места за първа среща. На първо място, защото така изпращаш смесени сигнали за очакванията от срещата – става ясно, че искаш сериозна връзка, но същевременно все още не познаваш човека. На второ място, защото изглежда малко отчаяно. И на трето място, но не и по важност, представи си, че нещата между вас не се получат – ще имаш куп красиви снимки, които да ти го напомнят.

8. На бар с голяма група от приятелите ти 

night-out

Това ще причини голямо напрежение на човека, с когото си на среща, защото той ще се старае да впечатли не само теб, но и приятелите ти. Освен това на първа среща обикновено си задаваш въпроса “Искам ли да видя този човек отново?”. Трудно ще ти е да прецениш, ако не сте провели разговор насаме.

9. На екскурзия 

trip

Идеята за еднодневна екскурзия до близък град е изкушаваща, защото ще покаже, че обичаш разнообразието, но общо взето е нож с две остриета. Това се дължи най-вече на факта, че не познаваш добре човека, с когото си на среща. Ами ако още в колата почувстваш, че ти е досаден? Не можеш да си тръгнеш, защото сте планирали цял ден заедно. Това се получава дори при двойки, които са заедно с месеци – първото пътуване, или продължително време нонстоп заедно, е предизвикателство, което не трябва да поставяш пред вас още на първата ви среща.

10. Дискотека 

най-неподходящите места за първа среща

Да, сигурно ще танцувате и ще се сближите по-бързо, но това сближаване ще е само физическо. Освен това няма да можете да се чувате заради силната музика. Избери някое по-тихо място, където да проведете нормален разговор. По-нататък ще имате време за дискотека.

Надяваме се, че сме ти помогнали да не сбъркаш в избора си на място за първа среща. А за помощ с избора на дрехи, виж тук.

Коментари

коментари

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.