Топ 10 на най-неподходящите места за първа среща (Част 1)

By  |  0 Comments

За какво да внимаваш, когато планираш първа среща?

Първата среща е едновременно вълнуваща и стресираща. Не само, че трябва да се погрижиш да изглеждаш по възможно най-добрия начин, да се справиш с неприятното напрежение в стомаха, но трябва да избереш и перфектното място, където да се отпуснеш и да предразположиш човека, когото харесваш. Нашият топ 10 ще ти помогне да не сгрешиш при избора на мястото, за да имаш достатъчно време да се погрижиш за останалото.

1. Ресторант за бързо хранене

първа среща

Да, разбира се, приятно е да хапваш бургер с половинката си, но остави това за по-късен етап в отношенията ви. Да поканиш някого на първа среща в ресторант за бързо хранене говори за липса на въображение и изглежда несериозно. Мястото трябва да е специално, за да му покажеш, че и той е специален за теб.

2. У вас

първа среща

Да, в някакъв момент би било романтично да поканиш човека, когото харесваш, на вечеря в дома си. Но да го направиш точно на първата ви среща почти сигурно ще се изтълкува грешно – той/тя ще си помисли, че търсиш само секс. Ако искаш връзка, избягвай първите срещи в дома си.

3. Заведение, в което ходиш често

първа среща

Ако на първа среща отидеш в бар, кафене или ресторант, в който целият персонал знае името ти, това показва, че си от типа хора, които трудно излизат извън зоната си на комфорт. Освен това рискуваш познатите ти постоянно да идват при теб и да прекъсват срещата ти.

4. Събиране със семейството

първа среща

Лоша идея. Да гледаш семейните албуми и да слушаш смешни истории за детството си, заедно с човек, който едва познаваш, не е подходящо за първа среща. Може наистина да усещаш силна връзка с този човек, но не избързвай със семейните срещи. За всяко нещо си има време.

5. Място, където да спортувате

първа среща спорт

Няма лошо спортът да е важна част от ежедневието ти, която искаш да споделиш с човека, когото харесваш, още на първата ви среща. Предлагаме ти да се въздържаш от това в началото, защото човекът ще се притесни дали е облечен подходящо и дали ще се справи добре в твоите очи. Подобно притеснение може да развали настроението и на двама ви.

Прочети втора част от нашия топ 10 на най-неподходящите места за първа среща. А ако имаш нужда от помощ за избора на дрехи, грабни няколко идеи тук и тук.

Коментари

коментари

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.