Най-привлекателните черти на мъжете според жените

By  |  0 Comments

Разбери какво привлича жените

Оказва се, че най-привлекателните черти на мъжете според жените не са свързани с външността или парите, а се крият в характера и малките жестове. Разбира се, става въпрос за по-голямата част от жените – тези, които остават за дълго в живота ти.

Тези черти в повечето случаи са част от характера и трудно могат да се усвоят, ако ги нямаш. Да видим кои са.

1. Лъчезарна усмивка / Заразителен смях 

Най-привлекателните черти на мъжете според жените - лъчезарна усмивка или заразителен смях

Радостта, която показва широката усмивка и веселият смях, са нещо, което прави жените щастливи. Показва им, че мъжът е неподправен и искрен.

2. Държиш се мило с хората 

И го показваш с ежедневни, малки жестове – да се държиш добре с нелюбезен сервитьор, да направиш място в автобуса на възрастен или дете, да дадеш якето на приятелката си, ако й е студено… Това показва на жената, че си добър. В обществото е насадена представата, че жените си падат по кретени, които се държат грубо с тях, но това е доста далеч от истината.

3. Ръцете

Не, не говорим за бицепса, а за частта от лакътя надолу. Не е ясно защо мъжките ръце са толкова привлекателни за нежния пол. Може би, защото показват сила и едновременно нежност. Факт е обаче, че много жени определят ръцете на мъжете като еквивалент на женските гърди за мъжете.

Най-привлекателните черти на мъжете според жените - ръцете

4. Имаш хоби или интереси, които те увличат 

Когато говориш със страст за хобито и интересие си, няма жена, която да не ти се възхити за това, че си толкова запален по нещо.

5. Креативен си

Интелигентните жени ценят високо находчивостта и креативността, защото това е едно от нещата, които те отличават от другите мъже.

6. Сръчен си 

Жените си падат не само по това, че можеш да се грижиш за тях като поправиш вратата на банята например, но и по съсредоточеното ти изражение, докато го правиш. Най-вероятно ще те зяпат похотливо в ръцете ; )

Най-привлекателните черти на мъжете според жените - сръчен си

7. Умението ти да водиш разговор

Умните мъже, които са пътували много и знаят много (без да се държат като снобари), обикновено могат да водят увлекателен разговор и се държат по-свободно. Такива мъже привличат жените по една проста причина – интересни са.

Това са едни от най-привлекателните черти на мъжете според жените. Наблегни на тях и няма да сгрешиш. А за подходящите дрехи, виж ТУК.

Коментари

коментари

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.