Най-добрите парти дестинации в Европа част 1

By  |  0 Comments

С наближаването на лятото, нека отправим поглед към най-горещите нощни дестинации.

Остров Паг, Хърватска

Райско кътче на Адриатика, прочуто с производството на вино, овче сирене, подправки и една от най-впечатляващите гледки на Адриатическото крайбрежие. Познат още като “хърватският Ibiza” Паг е идеалното място, където през деня релаксираш, а настъпили вечерта – нощният живот те завладява. Красивият плаж Зърче (Zrće) се е превърнал във „фабрика на забавленията“ през летния сезон. Клубовете, разположени на плажната ивица организират фестивали и канят най-големите имена на клубната музика. Програмата в Zrće започва най-рано след обяд и продължава до сутринта с най-известните диджеи, присъсващи на големите сцени в Ибиса, Ню Йорк и Лос Анджелис.

Алания, Турция

Ако искаш да прекараш отпуската си на брега на Средиземно море, то Алания е точното място за теб. Там ще намериш най-доброто обслужване, а забавлението е гарантирано.
Този млад и динамично развиващ се курорт с евтини хотели, кафета, барове, дискотеки и отлични пясъчни плажове, се превръща в една от търсените летни дестинации от хиляди хора. В големите дискотеки, а също и в малките механи и барове ще намериш всичко. Естествено, луксозните клубове и барове на крайбрежната ивица и предлагат разнообразие от стил и обслужване. В Алания празника е 7 дни в седмицата без прекъсване, това е място, което заслужава вниманието ти.

Ибиса, Испания

Едва ли има човек, който да не е чувал за щурите купони в Ибиса! През последните години, именно те утвърдиха името “Ибиса” като нарицателно за парти дестинация номер 1! Тук се намират най-големите клубове, най-купонджийските нощи и най-прочутите DJ-и. На острова се намират нощните клубове – Privilege (най-големият в света), Es Paradís (известен със своите водни партита), Amnesia (известен с партитата с пяна). Space, Pacha, Eden, и DC10, които превръщат острова в център на електронната музика и в частност- на хауса и транса.

Ако се зареди с парти настроение, помисли и за твоята парти визия!

Виж повече ТУК!

Очаквай продължение…

Коментари

коментари

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.