Най-добрите парти дестинации в Европа част2

By  |  0 Comments

Лятото е най-купонджийският сезон!

Дори и да си по-консервативна, няма как да не признаеш, че морето, пясъка и баровете по крайбрежието предизвикват щурото в теб.

Планувай лятната си ваканция по-добре и да бъди част от най-добрите партита!

Ето и втора част на най-добрите парти дестинации в Европа:

Бодрум, Турция

Най-модерният турски курорт е обявен за паметник на културата заради изключителната си архитектура, напомняща гръцкото строителство, с двуетажни бели сгради и много цветя. Любимо място за ваканция на елита и бохемите от цял свят, заради великолепните си плажовете и очарованието на нощния живот.

Всяка вечер, типично по ориенталски, Бодрум се превръща в една голяма парти сцена. Турците го определят като вторият Истанбул. Тук има повече барове от всяко място по крайбрежието. Нощният живот кипи от настроение и предлага разнообразие от стилни клубове на брега, които ви приканват да танцувате. Най-добрите дискотеки на Егейско море са именно тук – Катамаран и Халикарнас.

Миконос, Гърция

mykonos, Greece

Южната ни съседка се слави с многообразието си от острови и възможности за почивка. От всички тях, остров Миконос е най-известният, съчетаващ специфичната си архитектура с невероятни рибни ресторанти, кафенета, дискотеки, клубове и бутици.
В приятните летни нощи, освежени от морски бриз, паритата са в множеството барове, клубове и дискотеки, които оформят и истинската картина на мястото.
В горещите нощи се срещат най-различни националности, защото всеки може да си организира партито по свой вкус. Две са местата, които задължително трябва да посетите – Hotel Phillipi в центъра на града и Alefkandra section на брега на морето.

Всички знаменитости, които посещават Миконос завършват партито във Phillippi и ако искаш да зърнеш богатите и известните това е мястото. Миконос е дестинация, която задължително трябва да се посети от всеки, търсещ различното, стилно и незабравимо изживяване!

Виж част 1

Коментари

коментари

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.