Заложи на: неутрални цветове

By  |  0 Comments

Неутрални цветове

с доза блясък!

Когато става дума за мода, особено в ежедневието ни често сме изправени пред големи трудности в съчетаването на цветове и стилове.

Най-лесно, разбира се, е съчетаването и обличането на класическите цветове: черно, червено, бяло и.т.н, но нека си признаем и тези вечни класики ни омръзват.

Днес решихме да поговорим за всички тези прекрасно нежни цветове, които не “крещят”, а напротив – меко ни подчертават. Неутрални, а в същото време с характер – перфектни за преходните дни към новия пролетен сезон.

С тях може да направиш своя аутфит семпъл и с доза блясък. Днес избрахме да съчетаем няколко модела, които определено са супер подходящи за сега. В случая акцентираме с колан, които е в нашата неутрална гама, но притежава интересен ефект. И тъй като все още си е за ботуши, ти предлагаме да ги обуеш върху по-тесен панталон.

Неутрални цветове

Тази комбинация лесно може да бъде допълнена с по-тънка жилетка или блуза в същата гама.

Няма как да не завършим своя аутфит и с подходяща връхна дреха, която ефектно да допълни избраната комбинация в неутрални тонове. За съжаление, често допускаме грешката да мислим, че палтото е нещо отделно и няма значение какъв стил или цвят е. Сигурни сме, че често си се замисляла дали избраните дрехи си отиват с якето или палтото ти и намирането на подходящо си е нелека задача.

Дамско палто Ashley Brooke

Ето защо, докато сме на темата за неутралните цвете, смело можем да кажем: избери модел, които е интересен, близък по цвят до няколко гами, за да може да го използваш за повече аутфити. Днешния ни избор е точно такъв: страхотно палто на Ashley Brooke е черно-златен цвят.

Коментари

коментари

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.